Este împăcarea anului?! Oana Roman a făcut dezvăluirea: L-a dat de gol pe Marius Elisei

oana roman

Am putea avea parte de împăcarea anului în lumea mondenă autohtonă. Oana Rpman a făcut dezvăluiri de ultimă oră. Practic, l-a dat de gol pe soțul ei, Marius Elisei.

În urmă cu câteva zile o știre bombă era preluată de toată presa mondenă autohtonă. Oana Roman anunța că s-a separat de soțul ei, Marius Elisei, după 7 ani de relație. Fosta prezentatoare TV a dezvăluit totul printr-o postare pe rețelele de socializare.

Oana Roman și Marius Elisei, împăcare de ultimă oră?!

După câteva zile de singurătate, Oana Roman a revenit cu nou dezvăluiri. Fiica fostului premier nu poate să uite șapte ani de iubire din care s-a născut o fetiță, Isabela, în vârstă acum de șase ani. Fosta prezentatoare de televiziune a ales ca variantă de a publica un mesaj în mediul online pentru ca orice speculație să fie eliminată. vedeta a precizat că avea o datorie față de publicul pe care nu l-a mințit niciodată.

Mai mult, Oana recunoaște că relația dintre ea și partenerul ei nu mai funcționează ca la început, dar nu vrea ca relația de părinți să nu sufere. Aceasta a amintit de divorțul părinților săi, afirmând că tatăl său, Petre Roman, a hotărât, în acel moment, să întrerupă orice fel de comunicare cu mama sa, Mioara Roman, lucru care i-a cauzat suferință. Tocmai de aceea, vedeta nu dorește ca fetița sa, Isabela, să trăiască aceeași traumă și, mai mult, vrea ca relația cu Marius să rămâne civilizată și de prietenie.

„Relația noastră ca și cuplu nu mai funcționează bine de ceva vreme, dar relația noastră ca părinți trebuie să rămână impecabilă. Timpul va decide dacă lucrurile se mai pot repara sau nu între noi, dar acum amândoi știm ca această separare este unica soluție”, a spus Oana Roman.

Oana a fost întrebată dacă partenerul ei s-a întors acasă. Vedeta a spus că va lăsa timpul să le rezolve pe toate. ”Prefer să nu vorbesc despre asta. Prefer să las timpul să le rezolve pe toate!”, a răspuns Oana Roman, conform RTV.

Revista Presei