Este oficial! Ce cântăreț a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viaţă

collagevv-ok

La vârsta de 40 de ani, un cunoscut cântăreț american a fost desemnat cel mai sexy bărbat în viață, de către revista People, relatează miercuri Press Association.

Este vorba despre John Legend. Artistul este căsătorit cu modelul şi prezentatoarea TV Chrissy Teigen și au împreună o fiică, Luna, în vârstă de trei ani, şi un fiu, Miles, de un an.

Acesta a declarat că este „emoţionat”, însă „puţin speriat” de acest titlu. Dwayne ‘The Rock’ Johnson, David Beckham şi Idris Elba, sunt alte nume care au mai primit în anii trecuţi, titlul de „cel mai sexy bărbat în viaţă”.

„Toată lumea o să mă analizeze pentru a vedea dacă sunt suficient de sexy ca să deţin acest titlu”, a declarat Legend pentru revista People.

„De asemenea, urmez după Idris Elba, ceea ce nu este corect şi nici prea plăcut pentru mine!”, a mai spus el.

John fost anunţat că a primit acest titlu în timpul ediţiei de marţi a emisiunii The Voice, unde este jurat alături de Gwen Stefani, Kelly Clarkson şi Blake Shelton. Cel care a făcut anunțul a fost chiar cântăreţul de muzică country Blake Shelton, desemnat cel mai sexy bărbat în viaţă în 2017.

Citește și:

Revista Presei