Este oficial! Cine o înlocuiește pe Lora la Vorbește Lumea! Vedeta și-a dat demisia

de:
15 iun. 2021
Este oficial! Cine o înlocuiește pe Lora la Vorbește Lumea! Vedeta și-a dat demisia

Emisiunea Vorbește Lumea de la Pro Tv a trecut prin mari schimbări în ultimele luni. Gabriel Coveșanu nu prea a avut noroc la colege pe platou, mai ales după ce Adela Popescu a părăsit de mai multe ori emisiunea, fiind în concediu de maternitate.

După ultima plecare a Adelei Popescu, noua colegă a lui Cove a fost Lora, care s-a alăturat echipei, însă săptămâna trecută a anunțat că va demisiona, în condițiile în care trebuie să se mai ocupe și de cariera ei muzicală.

Cine o înlocuiește pe Lora la Vorbește Lumea

Cove a mărturisit în cadrul ediției de luni a emisiunii că își dorește să aibă o colegă care să nu mai plece. Zis și făcut, căci noul prezentator va avea o întreagă echipă pe platoul de filmare.

”Nu ştiu cum se face că toate colegele mele şi-au făcut afaceri sau au rămas însărcinate. Sunt un fel de talisman al femeilor, sunt bun, sufletist, harnic. Singurătatea nu e pentru mine! Vreau să îmi beau cafeaua cu cineva… Cu o parteneră care să nu mai plece atât de repede. Sau poate cu un partener”, mărturisea Cove.

Astfel, Sore, Theo Rose, dar și Viviana Sposub, iubita lui George Burcea se întorc pe platoul de filmare.

Noua echipă a lui Cove

Sore a fost cea mai fericită. Artista a mărturisit că se bucură de faptul că se poate întoarce în echipă, mai ales pentru faptul că o bună parte din timp, ea i-a ținut locul Adelei Popescu când a fost însărcinată.

”Mă bucur foarte tare să fac parte, din nou, din echipa Vorbește Lumea. Mă leagă multe amintiri de începutul acestei emisiuni, când am făcut parte din echipă pentru prima dată”, a povestit Sore.

Viviana Sposub revine la Pro Tv

Vivian Sposub este și ea la fel de încântată. După câteva luni departe de televiziune, iubita lui George Burcea se bucură din nou de compania celor dragi.

”După 1 an, mă întorc în familia Vorbește Lumea cu forțe proaspete, cu energie mega bună și idei pe care abia aștept să le împărtășesc cu publicul. Plecarea în Fermă a schimbat puțin direcția vieții mele, așa că pauza de la televiziune a fost binemeritată și mult dorită”, a spus ea.

Aceași reacție optimistă a venit și din partea lui Theo Rose. ”Sunt fericită să împart platoul cu o gașcă de oameni buni, tineri și profesioniști. Pregătiți-vă pentru distracție!”, a mărturisit ea.