Este oficial! Syda se însoară din nou! Cine este femeia pe care o va duce la altar fostul soț al Elenei Băsescu! Nunta va costa jumătate de milion de dolari

eba syda

Au trecut patru ani de la divorțul de Elena Băsescu, iar Bogdan Ionescu sau Syda, cum îl cunoaște toată lumea a decis că este timpul să spună din nou da în fața ofițerului stării civile. După o relație lungă cu fotomodelul Maria Grigoriu, acesta și-a găsit marea iubire în altă parte.

Cea care i-a furat definitiv inima este turcoaica Sheila, cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste demai bine de un an de relație. Cei doi au plănuit ca la finalul acestei veri să se căsătorească în Sardinia, pe o plajă desprinsă din Paradis.

Jurnaliștii de la Antena Stars au fost cei care au făcut dezvăluirea. Ei au făcut și calculele. Pentru o cameră de cazare pe insula unde numai milionarii își permit să meragă vor plăti peste 2.000 de euro, pentru trei zile. Acest lucru înseamnă că dacă nunta va fi una cu fast, unde vor participa cel puțin 100 de persoane, Syda va trebui să scoată din buzunar cel puțin 200.000 de euro, potrivit Spynews.ro.

Cât va costa fabuloasa nuntă

Dacă se adaugă și costul transportului, ținând cont că un bilet dus întors până acolo costă în jur de 650 de euro dus-întors de persoană suma crește considerabile. De asemenea pentr inchirierea unei plaje și a unui restaurant de lux, îndrăgostiții vor scoate din buzunar încă 60.000 de euro.

Rochia de mireasă va costa peste 10 mii de euro, iar verighetele  alte zeci de mii de euro. Per total se va ajunge lejer la peste 500.000 de euro pentru un astfel de eveniment.

„Relaţia mea cu Sheila este relaţia a doi oameni maturi, care ştiu ce vor şi au pornit pe acelaşi drum, atât prin prisma proiectelor de business pe care le avem, cât şi a pasiunilor comune. Fiecare este prezent în totalitate în viaţa celuilalt, aşa că am sărbătorit împreună ziua de naştere a fiicei mele, Sofia Anais. Există un echilibru pe care eu şi Elena îl avem atât între noi, ca părinţi, cât şi în viaţa personală a fiecăruia. Dragostea şi atenţia pe care Sofia Anais şi Traian Jr. le primesc din partea noastră sunt dublate de ambele perechi de bunici, fiind iubiţi şi răsfăţaţi de fiecare dintre noi”, spunea Bogdan Ionescu în urmă cu doar câteva luni.

Revista Presei