Toggle Menu
  1. Home/
  2. Politică/

Este oficial! Victor Ponta are partid! Ce nume sonore au venit alături de el

După ce a fost mult timp imaginea PSD și idolul multor social democrați, Liviu Dragnea a reușit să-l scoată pe Victor Ponta definitiv din partid. Fără susținerea colegilor, acesta a încercat să-și construiască rapid o formațiune politică în care el să fie din nou locolotivă. Doar că lucrurile au durat mai mult decât se aștepta.

Totuși , pe 20 februarie a venit vestea cea mare. Pro România a primit personalitate juridică. Anunțul a fost făcut de deputatul Daniel Constantin, și el fondator al noului partid, alături de Victor Ponta. Un alt nume sonor care li s-a alăturat este cel al fostului ministru ALDE, Sorin Cîmpeanu.

„Un nou început! Pro România a primit astăzi personalitate juridică. Au fost nouă luni în care s-au pus numeroase piedici de oameni care au fost învăţaţi să distrugă, nu să construiască! Am pornit acest proiect pentru a da o şansă celor mulţi care doresc să facă politică #altfel şi care nu se regăsesc în partidele populiste sau rămase în capcana timpului’, a scris Daniel Constantin pe pagina sa de socializare. El le-a mulţumit celor care au fost alături de ei, ‘alegând să plece din zona de confort pentru un proiect solid, cu obiective pe termen mediu şi lung”, este mesajul postat pe Facebook.

„Împreună cu Victor Ponta, Sorin Cîmpeanu şi ceilalţi colegi vom participa la constituirea tuturor organizaţiilor judeţene în perioada următoare, pornind cursa pentru primul obiectiv major şi anume alegerile europarlamentare 2019”, a mai scris Daniel Constantin pe contul de socializare.

Advertisement

Poate te interesează și…

EXCLUSIV! Fotografii uimitoare cu iubitul Liei Olguța Vasilescu! Claudiu Manda, șeful Comisiei SRI, așa cum nu vi-l puteți imagina

Doctorul Streinu Cercel trage semnalul de alarmă! Cei născuți înainte de anii 1990 trebuie să-și facă urgent aceste analize

Șefii FBI, CIA și NSA trag semnalul de alarmă: aceste mărci celebre de telefoane fură informații de la posesori

Valentin Păun/ Sursa foto: curierlocal.ro

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție