Este șocul anului! Simona Halep s-a logodit: Amănunte incendiare de la petrecerea secretă

simona halep

La o asemenea desfășurare de evenimente nu s-ar fi așteptat nimeni. Este șocul anului. Simona Halep nu mai este singură. Sa logodit! S-au aflat mai multe amănunte incendiare de la petrecerea secretă.

Simona Halep nu a mai așteptat anul 2020. Deși magnatul Ion Țiriac spunea că românca se va căsători în toamna anului viitor, după US Open, campioana noastră nu a mai așteptat un an. S-a logodit cu alesul inimii ei, Toni Iuruc.

Simona Halep s-a logodit

Simona Halep a ieşit repede de la Turneul Campioanelor din acest an. Cu o victorie și două înfrângeri, românca a părăsit turneul din faza grupelor. Nu a afectat-o prea mult acest rezultat. Constănţeanca va fi însă, cu siguranţă, „vânată“ de reporteri în următoarele zile, după anunţul de sâmbătă seară.

Simona Halep şi Toni Iuruc au apărut împreună, după ce fostul lider WTA a câştigat Wimbledon în această vară. La scurt timp, apropiaţii celor doi au anunţat că Simona şi Toni se vor şi căsători în 2020. Acest scenariu pare de acum o formalitate, dacă anunţul făcut de jurnalistul Decebal Rădulescu la Digi Sport se şi confirmă! Prezent în studio, după meciul FCSB – Astra, Rădulescu a oferit ştirea care, cu siguranţă, i-a „trezit“ pe reporterii care se ocupă de subiecte mondene. Sâmbătă seara cei doi s-au logodit.

„În acest moment, la Club Riva (Cafe del Măr) din staţiunea Mamaia are loc petrecerea de logodnă a Simonei Halep cu Toni Iuruc. Totul a fost ţinut la strict secret. În tradiţia machidonilor , evenimentului de acest gen i se mai spune: „se dă semnul“. *Viitorul ginere i-a oferit inelul de logodnă Simonei, iar apoi a păstrat obiceiul şi i-a cerut-o ca soţie pe Simona tatălui ei, Stere Halep. *Petrecerea se desfăşoară cu o regulă strictă: niciun invitat n-are voie să posteze imagini sau filmuleţe pe reţelele de socializare”, a scris Decebal Rădulescu pe o rețea e socializare.

Revista Presei