Este trădarea anului în PNL! Ministrul care a dat, de fapt drumul la celebra poză cu Orban! S-a aflat în sfârșit adevărul

orban poza

Premierul Ludovic Orban s-a autodenunțat la Secția 1 de Poliție și a plătit 3.000 lei amendă pentru că a fumat într-un spațiu nepermis și pentru că nu a purtat mască. După ce consilierul PSD, Cristian Vasilcoiu a publicat pe facebook o fotografie cu mai mulți minștri care-l sărbătoreau pe Orban, aceasta s-a viralizat instant și a provocat și daune din punct de vedere al imaginii.

Pe de altă parte, însă sunt mulți care nu privesc negativ această poză, ci ca un portret uman și firesc. Chiar dacă premierul nu a respectat regulile, adevărul că toată lumea le încalcă, așa că prejudiciile, în realitate nu sunt chiar atât de pronunțate, cum se prezintă.

Și totuși cine a scăpat fotografia, care a ajuns rapid pe rețelele de socializare și în presă? S-a spus inițial că șeful cancelariei premierului, Ionel Dancă, dar zvonul a fost infirmat destul de rapid. Au urmat apoi numeroase alte scenarii. Chelnerii care au servit masa miniștrilor și premierului. Exclus, se pare, pentru că aceștia au lăsat consumația la ușă.

Cine este vinovatul de serviciu

În camera cu pricina au mai fost prezenți ministrul Agriculturii Adrian Oros, deputatul PNL, Ben Oni Ardelean și Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, care s-a remarcat prin prezența în chiloți într-o intervenție prin skype la Pro X. Dintre cei trei, doi au fost excluși destul de simplu.

Așa că, după cum insistă EVZ, se pare că vinovatul ar fi Ionuț Stroe, care nu a trimis fotografia fără intenții meschine. El fiind din Dolj, a trimis poza cuiva, care a dat-o mai departe lui Cristian Vasilcoiu, care este tot din Dolj. Și de aici doar un pas până la dezastrul creat.

Rămâne de văzut dacă mai supraviețuiește remanierii, care se anunță după deja două gafe monumentale.

Citește și:

Revista Presei