Ești sigură că ai partenerul potrivit? 4 semne care îți spun că trebuie să fugi imediat de el

csd7n1yyuqxlkdkruibv

De multe ori suntem convinse că avem o relație ok, dar nu ne dăm seama că ne-am complăcut în această legătură, care nu este chiar așa de sănătoasă precum noi o considerăm.

Sunt câteva semne indirecte care te fac să-ți dai seama dacă relația în care ești îți face bine sau nu. Cum procedează în momentele grele partenerul tău? Lucrurile de mai jos te vor pune pe gânduri.

Pentru că pierdem foarte mult timp în relații nepotrivite, sperând că într-o zi se va schimba și va face ce trebuie sau își va da mai multă atenție, ne-am gândit să își arătăm care sunt cazurile care ar trebui să-ți dea de gândit și să te facă să pui punct.

Nu poți să-ți mai spui părerea

Dacă înainte vorbeați deschis, iar acum ai ajuns să ții în tine totul și să nu-i mai spui ce te deranjează pentru că s-ar supăra, clar nu ești cu tipul potrivit. Nu trebuie să te simți vinovată pentru că spui ce crezi, iar dacă el te face să te simți vinovată și îți reproșează, înseamnă că relația ta nu merge în direcția bună. Caută-și un nou partener!

Ai probleme la locul de muncă

Modul în care el te ajută să uiți sau să treci peste problemele care apar este foarte important. Deși sunt problemele tale, sprijinul partenerului contează foarte mult. Dacă te face să te simți inutilă, slabă sau incompetentă, acest lucru îți va distruge stima de sine și îți va înrăutăți situația și la locul de muncă.

Ai devenit dependentă de evaluarea partenerului

În momentul în care ești criticat/criticată de partener, tinzi să devii dependentă de evaluarea sa. Orice vei face, cei avea nevoie de aprobarea sa. Ai devenit vulnerabilă, ți-ai pierdut respectul de sine, ai uitat de interesele tale și te interesează doar ceea ce vrea el, aceste lucruri arată că trebuie să fugi de omul cu care ai o relație. Nu renunța la prieteni și la oamenii din jur pentru partenerul de viață. Reclădește-și relațiile și fă ce te face să te simți împlinit!

Este păcat de timpul pe care l-ai pierdut

Niciodată nu trebuie să gândești asa. Deși ai avut parte și de momente frumoase, nu trebuie să-și sacrifici viitorul pentru trecut. Viitorul tău poate fi mult mai frumos alături de persoana potrivită. Dacă omul de lângă tine este toxic, trebuie să termini acea relație. Nu trebuie să te izolezi emoțional. Trebuie să pui punct deși îți este teamă să trăiești fără el!

Revista Presei