Ești trist sau te simți rău? Lidia Fecioru indică micul gest care trebuie făcut pentru a-ți schimba viața în bine

11 mai 2020
Ești trist sau te simți rău? Lidia Fecioru indică micul gest care trebuie făcut pentru a-ți schimba viața în bine

Lidia Fecioru este cel mai cunoscut bioenergoterapeut din România. Originară din Republica Moldova, aceasta a absolvit la Chișinău Facultatea de Medicină, dar și cursuri de parapsihologie la Moscova. A venit în România cu mai bine de 20 de ani și pas cu pas a reușit să-și clădească o carieră minunată.

Lidia Fecioru este și invitat permanent la emisiunea „Adevăruri Ascunse”, difuzată de Antena 3 și fiecare întâlnire cu ea este o adevărată lecție de viață. Printre altele, aceasta a vorbit și despre modul în care ne păstrăm aura curată.

Mesajul Lidiei Fecioru

„Aura reflectă tot ce e viu în noi. Vibrația noastră este cea care creează aura. Tot ceea ce avem în noi și trăim este scris în aură. (…) Este important să respectăm oamenii din jurul nostru, să respectăm istoria. Tot ce e frumos să păstrăm. Ce emani aia primești”, a spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru a recomandat tuturor să apeleze tot timpul la un detox emoțional: „Chiar dacă auzim o informație, să nu o lăsam să ne afecteze sentimental. Să o luăm ca atare. Ceea ce nu ne aparține și nu ne aduce ceva bun trebuie să eliberăm!”