Eva Măruță a dat lovitura la doar 5 ani! Andra, cu lacrimi în ochi: este o reușită de senzație

28 dec. 2020
Eva Măruță a dat lovitura la doar 5 ani! Andra, cu lacrimi în ochi: este o reușită de senzație
Andra, extrem de mândră de fetița ei, Eva, după ce aceasta a primit butonul de 100.000 abonați de la Youtube/ Sursa foto: Facebook

La doar 5 ani, Eva Măruță a devenit un adevărat fenomen în mediul online. Dezinvoltă și mereu pusă pe șotii, aceasta este foarte activă pe toate rețelele de socializare. Pe Instagram a strâns aproape 280.000 de urmăritori, pe Facebook, peste 400.000, iar pe Youtube a ajuns la 100.000 de abonați.

A doua zi de Crăciun, micuța Eva a primit un cadou minunat, care a făcut-o pe Andra să lăcrimeze. Artista este foarte mândră de fiica ei, care cu siguranță îi va călca pe urme. De altfel, în urmă cu un, la concertul pe care Andra l-a susținut la Opera Națională, Eva a urcat și ea pe scenă pentru a interpreta un colind împreună cu mama ei.

Filmulețul de atunci se bucură de succes și astăzi și a fost vizualizat de milioane de persoane deja.

„Sărbătorim cu Eva! 🎉🤗❤️ A primit de la YouTube butonul pentru 100.000 de abonați! Sunt mândră de faptul că e atât de ambițioasă și pasionată și o voi ajuta mereu să își împlinească visele! Să îi ținem pumnii și lui David, acum e mai motivat și el sa posteze mai des!!!”, a scris Andra pe rețelele de socializare chiar a doua zi de Crăciun.

De cât timp sunt împreună Andra și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz. Cei doi formează o familie foarte unită și sunt un model pentru mulți. Sunt împreună din 2005 și par la fel de îndrăgostiți ca în prima zi. În anul 2008 s-au căsătorit, iar în 2011 a venit pe lume primul copil, David Măruță.

Patru ani mai târziu s-a născut micuța Eva Măruță, care de la început a iubit foarte mult scena și i-a plăcut să fie mereu în prim plan, spre deosebire de fratele ei, care este mai rezervat și mai timid, în ciuda faptului că are o voce superbă.

Andra mereu a spus că își dorește o familie mare, cu mulți copii, așa că nu este exclus ca familia Măruță să se îmbogățească în viitor cu încă un copil.

„Viața noastră cu copii este foarte frumoasă, Eva și David ne-au îmbogățit enorm, ne fac să vedem orice lucru simplu cu mult mai multă bucurie. Mereu am spus că ne dorim o familie mare, și acum vorbim despre asta. Nu știu dacă vom mai face un copil, nu este exclus, nici nu este bătut în cuie”, a spus Andra într-un interviu mai vechi.