Evită aceste alimente! Vei avea probleme grave la pat

Relațiile intime sunt foarte importante într-un cuplu, de aceea, este indicat să fim foarte atenți chiar și la ceea ce mâncăm. Medicii nutriționiști ne avertizează cu privire la anumite alimente ce ne dau viața sexuală peste cap.

Anumite alimente îți taie pofta de relații intime și ar fi indicat să le eviți. Nu mai consuma ceaiuri calmante sau de relaxare. Acestea scad libidoul şi provoacă somnolenţă.

De asemenea, alcoolul rafinat și tutunul trebuie evitate. Cei care fumează au o circulație sanguină scăzută, iar acest lucru poate afecta viața sexuală.

Alimente de evitat

Nu mai consumați soia! Deși se spune că este mai sănătoasă decât carnea, soia reduce considerabil nivelul testosterolului de care depinde cheful de a avea relații intime.

Fulgii de porumb au și ei același efect. Aceștia au fost inventați de John Harvey Kellogg, un adventist care lupta pentru abstinența sexuală. El a creat rețeta fulgilor de porumb pentru a reduce poftele trupești.

Este demonstrat că fulgii de porumb reduc nivelul testosteronului.

Elimină apa tonică! Aceasta deteriorează calitatea lichidului seminal, susțin medicii. De asemenea, cartofii prăjiți influențează negativ testosteronul. Aceștia încetinesc circulația sângelui.

Revista Presei