EXCLUSIV. Antonia a avut dreptate. Dezvăluiri jenante despre Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Nu seamănă deloc cu mama ei

26 mai 2021
EXCLUSIV. Antonia a avut dreptate. Dezvăluiri jenante despre Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Nu seamănă deloc cu mama ei
Alexia Eram și Andreea Esca

Alexia Eram are 20 de ani și este vedetă în toată regula. A ajutat-o mult faptul că este fiica Andreei Esca, dar ea a încercat de fiecare dată să arate că s-ar putea descurca și fără să fie asociată cu imaginea mamei sale. Aceasta are pe Instagram aproape 700.000 de fani și postează regulat imagini cu ea, promovând diverse produse.

Alexia Eram își câștigă proprii bani din contractele de promovare pe care le are și nu este deloc ieftină, conform surselor Voxbiz.ro. Totuși se pare că aceasta ar fi catalogată drept fițoasă și arogantă de cei care au lucrat cu ea.

Ce spun despre Alexia Eram cei care au lucrat cu ea

„Nu se compară cu mama ei. Andreea Esca este o doamnă în adevăratul sens al cuvântului. De fiecare dată pozitivă, deschiză, zâmbitoare. Din păcate, fiica nu a moștenit-o și din acest punct de vedere. Este foarte plină de ea și se comportă ca și cum ar fi vreo vedetă mondială. Are și tot felul de pretenții exagerate. Este deosebit de arogantă”, ne-a dezvăluit în exclusivitate unul dintre fotografii care a lucrat cu ea în trecut.

Spre deosebire de fratele ei mai mic, Eric, Alexia și-a dorit de mică să iasă în evidență, iar Andreea Esca a ajutat-o să sară etapele celebrității. Aceasta a devenit încă din perioada liceului fashion editor la revista mamei sale, A List Magazine și s-a implicat în diferite evenimente de beauty.

Antonia a vrut să o îndepărteze pe Alexia Eram din cauza caracterului ei

Alexia Eram este de mai mulți ani într-o relație cu Mario Fresh, cel cunoscut ca fiul adoptiv al lui Alex Velea. Doar că după ce acesta a devenit cât de cât cunoscut pe piață, a renunțat la contractul cu cel care l-a ajutat atunci când era nimeni.

Alex Velea, Antonia, Mario Fresh și Alexia Eram, pe vremea când toți se înțelegeau între ei

Alex Velea a suferit foarte mult, iar Antonia a fost cea care a povestit mai multe despre scandalul care a ținut prima pagină a tabloidelor. Se pare că motivul despărțirii ar fi fost chiar Alexia. Aceasta venea frecvent la studio, iar Mario nu putea lucra așa cum trebuie. Atunci Antonia i-ar fi cerut ca tânăra să nu mai vină cu el atunci când are de lucru, iar de aici doar un pas până la un val de probleme și reacții negative.

Cert este că Alexia pare a fi un caracter mai dificil, conform mai multor surse, probabil și din cauza faptului că a devenit celebră de mică.