Toggle Menu
  1. Home/
  2. ANALIZE – Drept la țintă!/

EXCLUSIV! Cei de la Kanal D, prinși cu minciuna! S-a aflat adevărul – ce mănâncă de fapt concurenții în fiecare zi

  1. Home/
  2. ANALIZE – Drept la țintă!/

Exalton este cea mai de succes emisiune la ora actuală și a depășit toate așteptările. Producătorii au decis chiar să tragă de timp și să lungească și mai mult concursul, tocmai pentru că încasările din publicitate au început să fie din ce în ce mai mari. Deși în regulament este stipulat faptul că toți cei aflați în concurs trebuie să se hrănească doar cu orez și alte fructe pe care le găsesc în jur, ei bine se pare că lucrurile nu stau deloc așa.

ReclamaDacă la început concurenții slăbeau văzând cu ochii, acum se vede cu ochiul liber cum unii dintre ei au luat proporții. De exemplu, Diana Belbiță și Diana Bulimar sunt cele care s-au îngrășat cel mai mult. Ori după atâta efort depus, cu doar o masă pe zi, nu aveau cum să câștige în greutate. Mai mult decât atât, probele sunt grele și înseamnă o risipă mare de energie.

Dacă Războinicii și Faimoșii s-ar fi hrănit doar cu orez, ei nu ar fi putut face față probelor sub nicio formă. Surse din Kanal D au dezvăluit pentru voxbiz.ro că cei rămași în concurs primesc un meniu adecvat, care să le aducă proteinele necesare pentru a putea face competiției și condițiilor care nu sunt tocmai extraordinare.

Vezi și Reputat medic american a vindecat bolnavi în fază terminală fără medicamente! Experimentul de care vorbește o lume întreagă

ReclamaÎntr-adevăr ei se luptă pentru hrană regulat, dar acea masă filmată nu este singura consistentă pe care o primesc. Mariana a încercat să explice de ce Diana Belbiță s-a îngrășat atât de mult la Exalton. Pentru că doarme mult și se odihnește bine, a spus ea. Doar că medicii explică foarte clar că somnul slăbește, nu îngrașă. O arată toate studiile. Așadar, povestea cu orezul, singura hrană pentru concurenții Exalton, nu prea mai este credibilă.

Vezi și Revenire neașteptată la Pro Tv! O vedetă cunoscută, în curând pe post! Ce va prezenta

Loading...

Andrei Huluban/ Sursa foto: facebook