Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

EXCLUSIV! Cine a dezăluit detalii despre “relația” lui Smiley cu Ana Baniciu! Reacția Ginei Pistol

  1. Home/
  2. Entertainment/

Relația dintre Gina Pistol și Smiley funcționa foarte bine și nimic nu părea să le strice armonia de cuplu. Asta până când a apărut o știre pe portalul CanCan în care era dezvăluit faptul ca artistul ar fi jucat la două capete. Adică în timp ce tatona terenul cu Gina, Smiley îi dădea sms-uri foarte îndrăznețe cântăreței Ana Baniciu.

Totul s-ar fi încheiat definitiv după ce cântărețul a decis să plece în vacanță cu fostul iepuraș Playboy, în Thailanda, unde au trăit o experiență de vis.

Cele două rivale sunt și colege la Asia Express, noul show difuzat de Antena 1, iar în timpul filmărilor Ana ar fi afișat o atitudine sfidătoare de fiecare când era nevoită să interacționeze cu Gina, care însă nu a dat curs niciunei discuții.

Totuși surse din apropierea celor două spun că Ana Baniciu ar fi fost cea care a lansat pe piață știrea cu apropierea dintre ea și Smiley. Mai exact că ea le-ar fi dat pontul celor de la CanCan. Iar motivul ar fi proaspătul ei videoclip la melodia CSF, n-ai CSF, pe care vrea să-l promoveze. Deși este blondă, frumoasă, sexy, cântă superb și are un tată cu nume sonor, Mircea Baniciu, ea nu se bucură de atât de multă notorietate și succes, iar atașarea imaginii ei de cea a lui Smiley îi aduce și ei un bonus de imagine. Mai mult decât atât și mesajul melodiei se leagă cumva de această poveste.

Vezi și EXCLUSIV! Dezvăluiri de culise despre Diana Dumitrescu! Ce spun colegii de facultate despre ea

După ce a citit știrea din CanCan, Gina Pistol a fost foarte deranjată, dar a încercat să mascheze. „Nu vreau să comentez. Nu, chiar nu vreau să comentez. Nu mă interesează subiectul și nu o iau ca pe o amenințare, nu o iau ca nimic. Absolut deloc (n.r.: răspunsul Ginei Pistol la întrebarea: «Să înțeleg că nu v-a afectat relația?»). Am mâncat eu peștișori mai mici la viața mea (n.r.: cu siguranță Gina Pistol a vrut să spună, de fapt, «peștișori mai mari». Dar, din cauza subiectului delicat, a folosit o altă expresie)”, a fost declarația prezentatoarei TV pentru CanCan atunci când a fost întrebată despre acest subiect.

Vezi și Efect neașteptat! Ce s-a întâmplat cu părul unei americance după ce și-a spălat părul cu Coca Cola

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook