EXCLUSIV. Cine este singurul actor român aflat în topul milionarilor? Are 38 de ani și averea lui depășește 8 milioane de dolari

28 apr. 2021
EXCLUSIV. Cine este singurul actor român aflat în topul milionarilor? Are 38 de ani și averea lui depășește 8 milioane de dolari
Sebastian Stan la București, alături de Principele Nicoale și soția lui

Analiștii de la CelebrityNetWorth calculează în fiecare an averile celor mai bine plătiți actori, cântăreți sau sportivi din lume. Printre aceștia se află și români, care au reușit să pătrundă în topul milionarilor. Simona Halep și INNA sunt două dintre numele bine clasate, având averi estimate la 30 și respectiv 20 de milioane de dolari.

Ceva mai sărac decât ele se află și singurul actor român din topurile realizate de cei de la CelebrityNetWorth. Este vorba despre Sebastian Stan, care a strâns până acum 8 milioane de dolari. El a ajuns popular datorită rolurilor pe care le-a primit de-a lungul timpului.  James „Bucky” Barnes / Winter Soldier din filmele Captain America: The First Avenger și Captain America: The Winter Soldier sunt cele care i-au adus succesul și banii.

Detalii interesante despre Sebastian Stan

Sebastian Stan s-a născut la Constanța pe 13 august 1983, dar a crescut în Statele Unite de la vârsta de 12 ani. La vârsta de 8 ani, s-a mutat împreună cu mama lui la Viena. Aceasta lucra acolo ca pianist, iar patru ani mai târziu, s-a mutat la New York după ce s-a căsătorit cu un american care era directorul unei academii private.

Sebastian Stan a urmat studiile Universității Rutgers și timp de un an a făcut și cursuri în Regatul Unit. În această perioadă el a avut apariții la Shakespeare’s Globe Theatre din Londra. Stan a apărut în piese de teatru și filme încă din anul 2003 și a apărut în 11 episoade din Gossip Girl începând din 2007.

Sebastian Stan a ajuns celebru în România după apariția în Gossip Girl

Ce roluri importante a avut Sebastian Stan și cine au fost iubitele sale

Anul 2010 a fost cel în care a cunoscut cea mai mare ascensiune. Atunci a apărut în thrillerul de balet al lui Darren Aronofsky, Black Swan și a început și filmarea filmului de groază supranatural, The Apparition. În acest timp, el a fost distribuit și ca Bucky Barnes în filmele Captain America și a fost distribuit într-un alt film numit Hot Tub Time Machine.

În 2012, a mai jucat în thrillerul, Gone, și a început un rol recurent în calitate de pălărier nebun în emisiunea de televiziune Once Upon a Time. Pe lângă rolul său din Once Upon a Time, a apărut și în miniseria USA Network, Political Animals, unde a avut un rolul fiului gay cu probleme al fostei prime doamne.

Stan a fost într-o relație cu co-starul Gossip Girl, Leighton Meester, timp de aproximativ trei ani din 2008-2010, iar din 2012 până în 2013 cu colega sa din Once Upon a Time, Jennifer Morrison.