Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

EXCLUSIV! Dezvăluiri de culise despre Diana Dumitrescu! Ce spun colegii de facultate despre ea

  1. Home/
  2. Entertainment/

Diana Dumitrescu a intrat în atenția opiniei publice, după ce a primit un rol într-una din telenovelele difuzate de postul Acasă Tv, Păcatele Evei. Puțini știu, dar cu un an înainte ea participase la concursul Miss World România, unde a câștigat premiul de popularitate și practic de aici s-au deschis ușile pentru cariera sa artistică.

Originară din Constanța, aceasta a urmat cursurile Facultății de Arte de la Universitatea Ovidius din Constanța. Două dintre colegele sale de facultate au dezvăluit pentru VoxBiz.ro că studenta Diana era o fire foarte conflictuală, care dorea tot timpul să-și impună propria părere. “Avea mereu un aer de superioritate și se credea deasupra tuturor, deși nu excela prin nimic“, a mărturisit una dintre tinere, sub protecția anonimatului.

Era când prietenoasă de îți venea să o iei în brațe, când foarte răutăcioasă. Oricum totul era să nu o contrazici și să iasă totul cum vrea ea. Până la urmă a știut să-și croiască un drum în showbiz așa cum și-a dorit. Mai mult prin tupeu, decât prin talent. Dar până la urmă important este rezultatul“, a dezvăluit cealaltă.

Diana Dumitrescu este în prezent concurentă la Ferma Vedetelor, emisiunea de pe Pro Tv, care până acum este lider de audiență pe tronsonul ei orar. Actrița a intrat deja la duel o dată, provocată de Rona Hartner, dar deși ar fi trebuit să părăsească imediat concursul, producătorii au decis să-i mai dea o șansă. Și asta probabil tocmai datorită caracterului mai dificil al Dianei. Show-ul este mult mai interesant cu ea îl el.

Vezi și Guvernul vrea să ne pună taxă pe borcane și sticle! Cât trebuie să plătim în plus

O parte din fanii emisiunii au criticat-o dur pe Diana, care a pus-o la zid pe Rona într-un mod destul de urât. Aceasta a spus că nu dorește să mănânce din farfuriile spălate de o femeie care nu știe să dea cu mătura și că mai bine Rona Hartner, care “are 40-50 de ani sau cât are” s-ar duce să facă pe clovnul, așa cum face de obicei.

Diana Dumitrescu a intrat în conflict și cu Cezar Ouatu, cu care prezintă Eurovision 2018 pe TVR 1. Surse media spun că actrița i-a reproșat cântărețului că o eclipsează pe scenă, iar acesta i-a replicat că este paranoică.

Poate te interesează și…

Germania lovește puternic în România! Decizia anunțată de ministrul neamț de Finanțe

Psihiatrul Cristian Andrei explică problemele care apar în relațiile sentimentale: “Atunci ies tot felul de lucruri aberante în relația cu o femeie”

Andreea Mantea, demisie surprinzătoare de la Kanal D! Cine îi va lua locul

Elena Zainea/ Sursa foto: facebook