Toggle Menu
  1. Home/
  2. Politică/

EXCLUSIV! Fotografii uimitoare cu iubitul Liei Olguța Vasilescu! Claudiu Manda, șeful Comisiei SRI, așa cum nu vi-l puteți imagina

  1. Home/
  2. Politică/

Lia Olguța Vasilescu este unul dintre cei mai populari miniștri la ora actuală. Aceasta a reușit să-și păstreze portofoliul de la Ministerul Muncii și Protecției Sociale, în trei guverne, fără să fie contestată de vreun coleg de partid până în momentul de față. Ea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu senatorul Claudiu Manda, care este și președintele PSD Dolj, dar și președinte al deja celebrei Comisii a SRI din Parlament.

ReclamaDe fiecare dată când a apărut în conferințe de presă sau a fost invitat la diverse emisiuni tv, Manda a venit îmbrăcat foarte elegant, afișând un aer distins și mult rafinament. Nimeni nu i-a contestat gusturile în materie de garderobă. Asta până când au apărut pe rețelele de socializare fotografii care arată că are o pasiune pentru pantalonii foarte colorați și cămășile pe corp.

Deși nu am putea spune că îi stă neapărat rău, totuși senatorul serios, Claudiu Manda care îi controlează pe mai marii din SRI, pare foarte diferit de bărbatul care “face mușchi” la sala de sport. Sau cel de pe ulița satului, parcă pregătit să meargă la unica discotecă din comună, unde de cântă și dansează doar pe manele.

ReclamaParalela între cele două ipostaze, cea de senator în Parlamentul României și cea de om obișnuit arată totuși o discrepanță destul de mare. Adică ceea ce vedem la televizor, imaginea, poate fi destul de diferită de realitate, adică de ceea ce este dincolo de ambalajul pe care ești obligat să-l afișezi din motive lesne de înțeles.

Poate te interesează și…

Șefii FBI, CIA și NSA trag semnalul de alarmă: aceste mărci celebre de telefoane fură informații de la posesori

Efect neașteptat! Ce s-a întâmplat cu părul unei americance după ce și-a spălat părul cu Coca Cola

EXCLUSIV! Dezvăluiri de culise despre Diana Dumitrescu! Ce spun colegii de facultate despre ea

 

Loading...

Valentin Păun/ Sursa foto: facebook