EXCLUSIV! Jenant! Ce salariu câștigă un manager la H&M și ce trebuie să facă pentru această sumă. E bătaie de joc

de: Ana Toma
24 oct. 2020
EXCLUSIV! Jenant! Ce salariu câștigă un manager la H&M și ce trebuie să facă pentru această sumă. E bătaie de joc

Magazinele H&M sunt la mare căutare în mall-uri. Au prețuri accesibile și găsești tot ceea ce ai nevoie din punct de vedere vestimentar. În ciuda vânzărilor, un manager ajunge să câștige lunar o sumă la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Când auzi numele funcției de ”manager” probabil te aștepți ca o astfel de persoană să aibă anumite responsabilități și să câștige o sumă destul de consistentă, însă lucrurile nu stau chiar așa.

Surse au devăluit pentru VoxBiz că un manager de la H&M încasează un salariu net de 2300 de lei. Mare atenție, 2300 de lei în mod normal, iar în timpul pandemiei, salariul poate scădea și până la suma de 2100 de lei.

Ce trebuie să facă un manager pentru a încasa în acest salariu? Pe lângă planificarea pe care o face lunar, managerul din magazinul respectiv este nevoit să care, la propriu, marfa și de asemenea, să aranjeze inclusiv produsele în rafturi, ba chiar să mai stea și la casă din când în când.

De asemenea, dacă te întrebi cât timp îți ia să ajungi într-o astfel de funcție, vei avea nevoie de cel puțin doi ani experiență în acest magazin.

Ce salariu primesc angajații H&M

Nici restul angajaților nu se pot lăuda cu salarii consistente. Pentru patru ore de lucru, un angajat H&M încasează suma de 900 de lei, iar salariul poate crește în funcție de programul pe care îl alegi.

Pentru un program de șase ore, un angajat încasează suma de 1300 de lei în mână iar pentru un program normal de opt ore, salariul este de 1600 de lei.

Există și cazuri în care un angajat dorește un număr diferit de ore, atunci, salariul său crește cu 50 sau 100 de lei pe o oră extra.