EXCLUSIV: Și-a încheiat socotelile cu Antena 1 și dezvăluie la ce televiziune vrea să ajungă: Cred că este cel mai potrivit loc

26 oct. 2020
EXCLUSIV: Și-a încheiat socotelile cu Antena 1 și dezvăluie la ce televiziune vrea să ajungă: Cred că este cel mai potrivit loc

Tânăra Beatrice Andreea a lăsat o impresie foarte bună telespectatorilor Antena 1, după evoluția sa din emisiunea „Rămân cu tine”. Aceștia i-au scris pe rețelele de socializare și au sfătuit-o să mai participe și la alte show-uri de televiziune, iar tânăra a dezvăluit ce planuri are pentru perioada următoare.

Beatrice Andreea și-a emoționat audiența cu povestea sa de viață și cu faptul că luptă pentru eliminarea prejudecăților sociale.

Citește și: Cine este Beatrice Andreea, tânăra care i-a dat toate planurile peste cap lui Liviu Vârciu?

Născută și crescută în Vaslui, aceasta a plecat la 18 ani în Danemarca, pentru a-și continua studiile. Nu a uitat însă de locurile natale, ci continuă să vorbească extrem de frumos despre acestea:

„În spațiul public, județul Vaslui are imaginea pe care o știm cu toții. Mi-ar plăcea însă ca de atenția mass-media să se bucure și oamenii muncitori din Vaslui, elevii excepționali, doctorii și profesorii care lucrează cu pasiune și determinare pentru a-și ajuta comunitatea să evolueze. (…) Educația este cea mai de preț armă și totodată singura pe care nu ți-o poate fura nimeni.

Plecarea la studii în Danemarca a avut ca scop dezvoltarea mea profesională, dar și personală. Am vrut să-mi demonstrez mie că, de una singură, pot să reușesc într-o țară străină, cu o cultură foarte diferită și provocări la tot pasul ,” ne-a transmis Beatrice Andreea.

Conturile de social media ale lui Beatrice Andreea au fost luate cu asalt după participarea în cadrul emisiunii „Rămân cu tine”:

„Doamne cat de frumoasa esti