EXCLUSIV: Și-a încheiat socotelile cu Antena 1 și dezvăluie la ce televiziune vrea să ajungă: Cred că este cel mai potrivit loc

Screenshot_3

Tânăra Beatrice Andreea a lăsat o impresie foarte bună telespectatorilor Antena 1, după evoluția sa din emisiunea „Rămân cu tine”. Aceștia i-au scris pe rețelele de socializare și au sfătuit-o să mai participe și la alte show-uri de televiziune, iar tânăra a dezvăluit ce planuri are pentru perioada următoare.

Beatrice Andreea și-a emoționat audiența cu povestea sa de viață și cu faptul că luptă pentru eliminarea prejudecăților sociale.

Citește și: Cine este Beatrice Andreea, tânăra care i-a dat toate planurile peste cap lui Liviu Vârciu?

Născută și crescută în Vaslui, aceasta a plecat la 18 ani în Danemarca, pentru a-și continua studiile. Nu a uitat însă de locurile natale, ci continuă să vorbească extrem de frumos despre acestea:

„În spațiul public, județul Vaslui are imaginea pe care o știm cu toții. Mi-ar plăcea însă ca de atenția mass-media să se bucure și oamenii muncitori din Vaslui, elevii excepționali, doctorii și profesorii care lucrează cu pasiune și determinare pentru a-și ajuta comunitatea să evolueze. (…) Educația este cea mai de preț armă și totodată singura pe care nu ți-o poate fura nimeni.

Plecarea la studii în Danemarca a avut ca scop dezvoltarea mea profesională, dar și personală. Am vrut să-mi demonstrez mie că, de una singură, pot să reușesc într-o țară străină, cu o cultură foarte diferită și provocări la tot pasul ,” ne-a transmis Beatrice Andreea.

Conturile de social media ale lui Beatrice Andreea au fost luate cu asalt după participarea în cadrul emisiunii „Rămân cu tine”:

„Doamne cat de frumoasa esti 😘 Se vede ca ai mult bun simt si esti foarte educata. Felicitari,” este doar unul dintre mesajele primite de tânăra Beatrice Andreea.

EXCLUSIV: Și-a încheiat socotelile cu Antena 1 și dezvăluie la ce televiziune vrea să ajungă: Cred că este cel mai potrivit loc

După terminarea filmărilor din cadrul show-ului de televiziune de la Antena 1, Beatrice Andreea dezvăluie care este următorul său obiectiv:

„Pentru acest an aveam, din păcate, mai multe planuri pe care a trebuit să le amân din cauza pandemiei. Ar fi trebuit să mă întorc în Danemarca pentru urmarea unui master, însă, în această perioadă de criză, am considerat că este mai bine să rămân în țară, aproape de familie. Și, pentru că tot am rămas în țară, aș vrea să continui experiențele cu televiziunea.

Mi-ar plăcea să particip la emisiunea „Bravo, ai stil”, de la Kanal D. În primul rând, pentru că designul vestimentar și moda au reprezentat o pasiune de-ale mele încă de când eram mică. Îmi înnebuneam părinții pentru că îmi tăiam hainele, le retușam și remodelam.

Sigur că execuțiile finale erau niște copilării, însă, privind retrospectiv, îmi dau seama că nu făceam decât să demonstrez că vreau și pot să fac propriile alegeri. Eu am decis întotdeauna cine sunt și cine vreau să devin, nu am lăsat niciodată pe nimeni să facă asta în locul meu.

Cred că asta este foarte important, pentru a fi mulțumit cu cine ești tu ca persoană. Și, până la urmă, cred că tot despre asta este vorba și atunci când vorbim despre originalitate în stilul vestimentar, calitate pe care această emisiune încearcă să o scoată în evidență,” ne-a transmis Beatrice Andreea.

Revista Presei