Toggle Menu
  1. Home/
  2. Business/

EXCLUSIV! Surpriză uriașă! Ce emisiune de divertisment are cea mai mare audiență în momentul de față

Pro Tv, Antena 1 și Kanal D sunt cele trei posturi generaliste care se luptă pentru fotoliul de lider al audiențelor. După ce echipa de producție a Pro Tv a plecat la Antena 1, s-a crezut foarte mult timp că se va face și rocada în top, însă Antena 1 pare într-un declin surprinzător în ultima perioadă. Niciuna dintre producțiile cu care a venit nu a reușit să impresioneze publicul.

În momentul de față, cea mai de succes emisiune de divertisment din România este Românii au Talent, care înregistrează o medie de 3,5 milioane de telespectatori pe minut. Pe locul 2 se dă o luptă crâncenă între două producții de tip reality show, Ferma Vedetelor difuzată pe Pro Tv și Exalton, de pe Kanal D. Ambele emisiuni ating aproximativ 2 milioane de telespectatori pe minut.

Când Ferma Vedetelor și Exalton au fost difuzate simultan, a ieșit învingătoare producția Pro Tv-ului, însă la o diferență foarte mică. Marele perdant rămâne Antena 1, Asia Express înregistrând cifre sub așteptări. Practic emisiunea este la jumătate față de celelalte două. Mai exact ajunge la aproximativ un milion de telespectatori pe minut.

Vezi și Cercetările au demonstrat! De unde moștenesc copiii inteligența: de la mamă sau de la tată?

Advertisement

Așadar, în timp ce Pro Tv îți consolidează fotoliul de lider, din urmă vine puternic Kanal D, care uneori chiar reușește să învingă postul din Pache Protopopescu. Surpriza negativă vine din partea Antenei 1, care se regăsește din ce în ce mai des pe locul 3, uneori chiar și mai jos de atât. Cert este că noile producții nu au atins valorile pe care le spera.

Poate te interesează și…

Mircea Badea șocat! De ce l-a căutat Poliția acasă

EXCLUSIV! Cine a dezăluit detalii despre “relația” lui Smiley cu Ana Baniciu! Reacția Ginei Pistol

Dezvăluiri absolut șocante despre H&M și C&A! Cum se fabrică hainele puse în vânzare

Andrei Huluban/ Sursa foto: haberjet.com

Close
Apasă LIKE pentru a te ține la curent cu toate noutățile din justiție