Toggle Menu
  1. Home/
  2. Entertainment/

Există doua fețe ale fiecărei zodii

  1. Home/
  2. Entertainment/

În viață, nimic nu poate exista lumină, respectiv întuneric. Nu putem avea fericire fără tristețe, viață fără moarte, succes fără eșec, bine fără rău… Cred că ai prins ideea. Același lucru poate fi spus despre semnele zodiacale. Fiecare dintre noi avem calități negative precum și pozitive, dar trebuie sa învățăm să folosim atât puterile cât și slăbiciunile noastre astfel încât să putem crește și progresa.

Sperăm că vei obține informații valoroase despre zodia ta, astfel încât să aduci lumii mai multă lumină. Cât despre slăbiciuni, toți le avem, dar până la urmă, e vorba despre cum le folosim in favoarea noastră.

BERBECII au energie din abundență, și mult chef de viață, sunt pasionali, motivați și ambițioși. Când intră într-o încăpere, berbecii o luminează, au încredere în ei, sunt curajoși și plini de voință. Știu să-și susțină punctul de vedere și nu dau înapoi în fața confruntărilor.

De cealaltă parte, berbecii sunt foarte ușor de enervat, ursuzi, dominanți și agresivi. Se supără dacă lucrurile nu ies asa cum vor ei și nu prea ascultă sfaturile altora. Dacă ar învăța să-și îmblânzească această latură, ar putea să folosească acest foc pentru a străluci în lumina altora.

TAURII muncesc foarte mult ca să păstreze stabilitatea în viața lor, de la găsirea unei slujbe bune până la alegerea unui partener de viță care să-i țină cu picioarele pe pământ. Taurul este devotat persoanei pe care o iubește și va rămâne fidel într-o relație pe termen lung. Aceasta zodie apreciază cele maibune lucruri in viață și muncesc extrem de greu pentru a le asigura celor apropiați. Sunt iubitori și ne putem baza pe ei.

Trecând de cealaltă parte, taurul este foarte încăpățânat, rigid și nu face compromisuri. Au tendința de a deveni posesivi într-o relație și pot exagera din când în când.

GEMENII sunt cel mai bun exemplu pentru ce înseamnă să ai o personalitate cu două fețe. Uneori par să aibă două personalități polarizante. Pe de o parte, Gemenii sunt prietenoși, deschiși și sociabili. Pentru că sunt semn de aer, nu vor permite niciodată să fie ingenunchiați. Au numeroși prieteniși sunt mereu pregătiți pentru aventură.

Cealată parte a gemenilor se agită ușor, uneori sunt superficiali și iau decizii în mod impulsiv. Gemenii devin neliniștiți uneori din cauza acestei diviziuni a personalității lor.

RACII au multe calități, chiar dacă nu prea au încredere în ei și uită prea des ce oameni minunați sunt. Devotați, loiali, profunzi, racii sunt empatici și sentimentali. Te vor lăsa să plângi pe umarul lor și vor asculta tot ce ai de zis, chiar dacă nu-ți sunt prieteni apropiați. În același timp, au probleme când vine vorba sa se deschidă în fața altora. Racii sunt creativi, buni și sensibili, oameni frumoși care sunt adesea neînțeleși din cauza felului lor sincer și curat de a fi.

Acest semn al zodiacului se lupta cu mulți demoni despre care cei mai mulți oameni nu știu. Pentru că sunt atât de sensibili la viața din jurul lor, sunt predispuși anxietății, depresiei și altor disfuncții mentale. Ei simt ca nimeni nu îi poate înțelege, așa că devin izolați și se victimizează. Racii nu sunt obsedați de ei înșiși în sensul mândriei, ci mai mult din punct de vedere contemplativ, au emoții tulburătoare care uneori îi pun la pământ.

LEII sunt conducători înnăscuți și excelează în orice își propun. Sunt ambițioși, amuzanți, fermecători, încrezători, la fel ca berbecii.

Uneori sunt absorbiți de ei înșiși, dramatici și pretențioși atunci când nu reușesc să coopereze bine cu alții. Sunt oameni prietenoși, dar uneori par superficiali.

FECIOARA are mare atenție la detalii și va analiza la nesfârșit toate posibilitățile pentru a găsi soluția perfectă. Este meticuloasă, analitică și are multă logică dar și foarte răbdătoare.

Pe de altă parte, fecioara ia viața prea în serios și are tendința de a analiza prea mult lucrurile. Au probleme în a lăsa lucrurile sa curgă. Au mereu nevoie de un plan sau de o rutină ca să se simtă în siguranță.  Acest lucru le face să pară rigide, reci și nepăsătoare. Știu sa fie critice cu ele dar și cu cei din jur.

BALANȚELE au un scop în viață, și anume în a menține liniștea și pacea în viață.  Tratează pe toată lumea cu respect și bunătate. Le place

să-i ajute pe ceilalți și fac tot posibilul să țină balanța în echilibru, ceea ce de multe ori nu e practic.

Balanțele ar face orice să evite un conflict, ceea ce în anumite situații e benefic.Uneori însă, confruntările sunt necesare în viață, așa că ele ar trebui să învețe să se impună. Mai mult, par să fie nehotărâte, ceea ce ne împiedică să ne apropiem de ele.

SCORPIONII au un simț sarcastic al umorului care îi face irezistibili celor care înțeleg cum le funcționează mintea. Sunt foarte emotivi, dar dese ori își ascund simțirile ca să nu se profite de ei. Scorpionii sunt pasionali, organizați și independenți, loiali dacă ești de partea lor.

Te sfătuim să nu te pui rău cu un scorpion pentru ca pot fi manipulanți și răzbunători. Nu le place să se simtă trădați sau provocați, așa că, în loc să țipe sau să-și piardă cumpătul, scorpionii vor întoarce spatele și vor plănui răzbunarea.

 

SĂGETĂTORII, la fel toate semnele de foc, sunt personalități intense care atrag oamenii foarte puternic. Sunt optimiști, aventuroși, amuzanți și inspirați.

Pe de altă parte, săgetătorii au probleme de concentrare și vor zbura de la o sarcină la alta fără o direcție clară. Au un temperament exploziv și se enervează repede. Fără un scop precis, au tendința de a deveni agitați și plictisiți. În astfel de momente e greu să te înțelegi cu ei.

CAPRICORNII sunt de departe cea mai muncitoare zodie. Sunt conduși de bogăție și succes și cunosc drumul către această cale. Sunt foarte inteligenți, motivați, organizați și practici. Ajung lideri puternici datorită abilității lor de a vedea imaginea de ansamblu. Munca este una dintre cele mai importante lucruri în viața lor.

Pe de altă parte, capricornii sunt încăpățânați și nu fac compromisuri. Le e dificil să asculte ideile altora din motive de mândrie și ajung să devină dependenți de muncă dacă nu reușesc să păstreze lucrurile în balanță. Au un temperament vulcanic și se enervează foarte ușor.

VĂRSĂTORII sunt un semn foarte interesant al zodiacului. Le place să călătorească, să cunoască noi culturi , oameni noi. Pot conversa ore în șir pentru că au interese diverse și le place să încerce lucruri noi. Sunt buni lideri și excelenți vizionari.

Uneori par departe de realitate și instabili emoțional, ceea ce poate face dificilă o relație cu ei.

PEȘTII sunt profund emoționali, sensibili, buni și creativi. Sunt empatici și din acest motiv, își fac numeroși prieteni. Sunt loiali cu cei dragi și vor face orice pentru ei.

Cu toate acestea, peștii se confruntă greu cu realitatea și de multe ori caută o cale de ieșire. Au nevoie de spațiu și timp pentru ei înșiși.

Ioana