Experții au decis: care este culoarea anului 2020! Ce accesorii puteți asorta

02 ian. 2020
Experții au decis: care este culoarea anului 2020! Ce accesorii puteți asorta

Specialiștii de la Pantone au dezvăluit care va fi culoarea anului 2020. Acești consideră că albastrul clasic va domina întreaga lume în următoarea perioada. Celebra companie care se ocupă cu studierea influenței pe care o au culorile pe plan mondial au ajuns la concluzia că această nuanță emană elegantă prin simplitate, încredere și profunzime.

„Albastrul clasic este o culoare care anticipează ce urmează să se întâmple. Ce va aduce viitorul? Această este o întrebare pertinentă înainte de a porni într-un nou deceniu”, a declarat vicepreședintele Pantone Color, Laurie Pressman.

Specialiștii spun că albastrul este o culoare odihnitoare care aduce sentimentul de liniște și pace. Anul trecut, Living Coral, o nuanță de portocaliu-piesica, care denotă optimism a fost alegerea experților Pantone.

Cum asortați albastrul clasic în 2020

Pentru toți cei care doresc să fie în trend și să opteze pentru albastru clasic, pe lângă haine de această culoare, se poate opta pentru diverse accesorii care să aibă această nuanță. Pressman recomandă, ca dacă nu aveți nimic albastru pe voi, să asortați la ținute o eșarfă sau o curea de ceas, care să aibă această culoare.

De asemenea, în casă puteți avea o vază sau o lumânare pentru casă, dacă doriți să fiți la modă.