Fabulos! Ce face soţia lui Radu Mazăre cât timp acesta este în închisoare! Dezvăluirea avocatei

radu-mazare-nunta-840×500

Apar noi detalii din viaţa lui Radu Mazăre, fost primar al Constanţei din partea PSD, ajuns acum la închisoare. În timp ce acesta a fost adus în mai 2019 sub escortă în România din Madagascar, fiind extrădat de ţara respectivă pentru a ispăşi în România o condamnare de 9 ani într-un dosar de retrocedări ilegale de terenuri şi plaje în Constanţa şi Mamaia, femeia care îi este alături de peste un deceniu are alte planuri, departe de ţară. Cei doi s-au căsătorit civil chiar în penitenciar.

Ce face Radu Mazăre acum

Radu Mazăre, fostul primar al Constanței, a ajuns, initial, la penitenciarul Rahova, alături de Dragne, ca la începutul lunii martie să ceară mutarea la Penitenciarul din Slobozia, motivând că vrea să fie mai aproape de părinții săi, cărora le este foarte greu să vină de la sute de kilometri să îl vadă, scrie impact.ro. Astfel, pe 7 martie cererea i-a fost aprobată, însă mutarea a fost periclitată de decretarea stării de urgență, cauză de virusul COVID 19. Cu toate acestea, el a ajuns la închisoarea din Slobozia între timp.

Avocata acestuia, noi dezvăluiri despre soţia lui Mazăre

“Radu a fost mutat la penitenciarul din Slobozia și este bine. Nu are voie să primească vizitatori din cauza coronavirusului, dar eu pot merge la el pentru că îi sunt avocată, iar legea prevede acest aspect”, a declarat Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre, aceasta vorbind şi despre soţia fostului primar. Radu Mazăre s-a căsătorit cu femeia care îi stă alături de mai bine de un deceniu, Roxana, în penitenciarul Rahova. Cei doi au avut parte de o cununie civilă simplă, chiar în interiorul pușcăriei, în prezența unui ofițer de stare civilă și a doi martori. De atunci și până în acum, însă, nimeni nu a mai văzut-o pe noua doamnă Mazăre. “Roxana se află în Madagascar, are treburi acolo”, a mai spus celebra avocată despre soţia fostului edil. Se pare că Radu Mazăre deține în continuare un complex de bungalouri, Mantasaly Resort, afacere estimată la câteva milioane de euro, iar soţia sa ar fi cea care se ocupă acum de resortul de lux.

Citește și:

Revista Presei