Fabulos! Cristiano Ronaldo și-a cumpărat cea mai scumpă mașină din lume: Arată demențial și costă o avere / VIDEO

21 oct. 2019
Fabulos! Cristiano Ronaldo și-a cumpărat cea mai scumpă mașină din lume: Arată demențial și costă o avere / VIDEO

Unul dintre cei mai buni jucători ai planetei a făcut o achiziție fabuloasă. Cristiano Ronaldo și-a cumpărat cea mai scumpă mașină din lume. Bolidul arată demențial și costă o avere. Noua mașină din colecția portughezului este unicat.

După ce a plecat de la Real Madrid, Cristiano Ronaldo trăiește o a doua tinerețe în Italia, la Juventus Torino. Deși se spunea că erge la Bătrâna Doamnă pentru a-și încheia cariera, lusitanul merge ceas la Juve, acolo unde a câștigat deja titlul și se bate la câștigarea Ligii Campionilor. Pe lângă performanțele sportive, cel poreclit CR7 continuă și extravaganțele.

Și-a cumpărat cea mai scumpă mașină din lume

Cristiano Ronaldo și-a cumpărat cea mai scumpă mașină din lume. Este vorba despre un Bugatti La Voiture Noire, un exemplar unicat. Constructorul francez Bugatti, companie aflată în portofoliul Volkswagen, a confirmat că a găsit cumpărător pentru cea mai scumpă maşină din lume, însă nu a anunţat numele acestuia. Presa străină susține că ar fi vorba despre Cristiano Ronaldo, cunoscut pentru colecţia impresionată de maşini de lux.

Cristiano Ronaldo și-a luat mașină de 18 milioane de dolari

Bolidul achiziționat de lusitanul din atacul lui Juve costă 18 milioane de dolari și a fost prezentat deja la Geneva. Maşina a fost prezentată în premieră la Salonul de la Geneva. Bugatti La Voiture Noire a fost lansată cu ocazia împlinirii a 110 ani de existenţă a constructorului, ca un omagiu adus modelului Type 57SCs Atlantic, din anii ’30.

Bolidul dispune de un motor cu 16 cilindri cu turbocompresor, ce dezvoltă 1.500 de cai-putere şi poate ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe oră în doar 2,4 secunde. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 400 de kilometri pe oră. Totuşi, proprietarul nu poate conduce maşina până în anul 2021, deoarece compania mai are de pus la punct câteva detalii.

Colecția impresionantă de mașini a lui CR7

CR7 are o colecție impresionantă de mașini. În garajul portughezului care a mai jucat la Sporting Lisabona, Manchester United și Real Madrid se mai află un Mercedes C Class Sport Coupe, un Rolls-Royce Phantom, un Ujn Ferrari 599 GTO, un Lamborghini Aventador LP700-4, un Aston Martin DB9, un McLaren MP4 12C şi un Bentley Continental GTC Speed.