Fabulos! Mega-vedetă PRO TV şi fostul soţ milionar, împăcare surprinzătoare după şase ani de la divorţ

Surpriză mare în showbiz-ul românesc, după ce una dintre cele mai cunoscute vedete ale postului de televiziune Pro TV a fost surprinsă într-un moment de împăcare cu fostul soţ, după ce au divorţat în urmă cu şase ani, după o căsătorie de 12 ani. Cei doi au fost văzuţi împreună de un cunoscut site de cancan.

Oana Cuzino şi Yoav Stern, surprinşi împreună la restaurant

Cu toate că ani de zile s-au certat în tribunale pe o avere uriaşă, după o căsnicie de 12 ani, se pare că Oana Cuzino şi omul de afaceri Yoav Stern au revenit la gânduri mai bune. Cei doi au fost surprinşi de cancan.ro, la şase ani de la divorţ, luând masa împreună la un restaurant din Bucureşti. Se pare că afaceristul israelian a ținut să celebreze așa cum trebuie ”Ziua Femeii” și și-a invitat în oraș fiica și fosta soție, cunoscuta vedetă PRO TV.  Timp de trei ore, cei trei au petrecut la restaurant cu preparate culinare alese. Mai mult, la un moment dat, milionarul a cerut una dintre cele mai bune sticle de şampanie. La final, cum era normal, Yoav Stern a plătit nota de plată şi apoi cei trei au plecat toţi cu ţaina bărbatului.

Timp de aproximativ trei ore, cei trei au petrecut într-o atmosferă extrem de relaxantă. Yoav Stern, Oana Cuzino și fiica acestora, Naomi, s-au delectat cu cele mai sofisticate preparate culinare. Ba mai mult decât atât, la un moment dat, multimilionarul a cerut ospătarilor să aducă una dintre cele mai bune sticle de șampanie.  La final, ca un adevărat gentleman, Yoav Stern a achitat nota de plată și s-a îndreptat către mașina din parcare.

Oana Cuzino și Yoav Stern, divorț după 12 ani de căsnicie

Cu toate că au fost consideraţi ani de zile un cuplu perfect, Oana Cuzino şi israelianul Yoav Stern au depus actele de divorţ în 2014. Cu toate acestea, totul a fost făcut în mare secret, cei doi fiind cunoscuţi pentru discreţia lor. Se pare că cea care a cerut divorţul a fost Oana Cuzino. După câteva săptămâni soţul a cerut partajul. Cei doi au împărţit bunuri ce constau în imobile şi maşini de lux. Inclusiv vila de la Snagov s-a aflat pe lista partajului, însă ea a rămas în posesia omului de afaceri. Cei doi au împreună o fiică. Cu toate că averea bărbatului este secretă, Oana Cuzino a primit, la partaj, de la soţul ei, peste 30 de hectare de teren lângă Bucureşti, proprietăţi evaluate la 8 milioane de euro.

Revista Presei