Fanii au fost șocați! Iancu Sterp, relație interzisă cu Elena Ionescu! Fostul războinic, în miez de noapte acasă la câștigătoarea Survivor România

elena si iancu

Elena Ionescu a câștigat troferul Survivor România, deși cei mai mulți se așteptau ca Iancu Sterp să fie marele învingător. De atunci cei doi concurenți, care au participat la reality show-ul de la Kanal D nu au mai fost văzuți împreună, ba chiar au fost considerați de fani adevărați rivali.

Elena Ionescu a scos o melodie, după emisiune, dar nu a avut prea mult succes cu ea, iar Iancu a dat lovitura cu o colaborare cu Dodo, Bogdan Mocanu și Costi Ioniță ajungând pe locul 1 în trending Youtube.

Deși părea că există o competiție între cei doi, iată că au fost surprinși în ipostaze foarte apropiate. Fanii le-au numit chiar interzise și au ajuns la concluzia că între cei doi ar putea fi ceva mai mult decât o simplă prietenie.

Elena și Iancu au petrecut o noapte împreună cu Alexandru Bobicioiu, fost concurent la Puterea Dragostei și celebrul cântăreț de manele, Culiță Sterp, fratele lui Iancu.

Discuție în miez de noapte între Iancu Sterp și Elena Ionescu

Cei doi au vrut să știe toată lumea că sunt apropiați și au postat acest lucru și pe rețelele de socializare.

Elena: Ce cauți, mă, la mine acasă?

Iancu: Am venit să îți mănânc mâncarea

Elena: Ți s-a făcut fomiță?

Iancu: După ce mi-a furat trofeul de sub nas, acum îmi cântă melodia

Elena: Ți-l mai arăt din când în când dacă vrei

Iancu: Mi-l arăți și mie, te rog?

Elena: Ține-te, bravo. Dar ține-o mai pe rap așa. Poate te învață fratele tău

Revista Presei