Fanii iUmor, cu sufletul la gură! Ce se întâmplă cu show-ul lor preferat și cu jurații Cheloo, Delia și Bendeac

iumor

iUmor este unul dintre cele mai apreciate show-uri de televiziune, fiecare sezon al concursului de divertisment strângând audiențe umpresionante.

Pandemia a dat însă planurile peste cap echipei iUmor, care se pregăteau să filmeze un nou sezon. Acum, sefii Antena 1 au discutat despre viitorul emisiunii și au luat o decizie care îi va bucura pe fanii acesteia.

Show-ul a anunțat începerea castingului pentru al nouălea sezon al competiției care va fi în continuare jurizată de Cheloo, Delia Matache și Mihai Bendeac.

Finala celui de-al optulea sezon al iUmor a fost câștigată de numărul de standup al lui Eduard Vacariu, care s-a trezit astfel mai bogat cu 20.000 de euro și cu un viitor promițător în față în cariera de stand uper.

Cei trei jurați ai emisiunii reizstă eroic pe scaunele lor, semn că au în continuare mare priză la public și nu se „erodează” pe aceeași poziție.

De altfel, chiar Delia recunoștea înaintea sezonului 8 că evoluează și ea odată cu emisiunea, devenind din ce în ce mai impredictibilă pentru fani, chiar dacă aceștia ajung să o cunoască din ce în ce mai bine:

„Cred că sunt plină de surprize în acest sezon, exact ca și concurenții. De multe ori mi s-a spus că am reacții diverse, că nu mai sunt atât de predictibilă, nu am mai dat votul meu de încurajare cum am obișnuit până acum, uneori am fost mai aspră, alteori mai indulgentă, depinde. Nu cred că e o schimbare a mea ca jurat, ci o altă etapă a vieții”, declara Delia Matache înainte de începerea sezonului cu numărul opt al iUmor.”

Revista Presei