Fără precedent! Sorana Cîrstea face de râs România și șochează întreaga planetă! Scene uluitoare cu tenismena în direct din Australia: „I-am spus de 10 ori, nu mai pot”

06 feb. 2021
Fără precedent! Sorana Cîrstea face de râs România și șochează întreaga planetă! Scene uluitoare cu tenismena în direct din Australia:
Sorana Cîrstea. Foto: Eurosport

Sorana Cîrstea a depășit orice limită la turneul de tenis Grampians Trophy de la Melbourne. Aceasta s-a făcut de râs și a șocat pe toată lumea cu reacțiile sale necontrolate. După ce a suprins plăcut, învingând-o în optimile de finalp pe favorita numărul 2 a turneului, Belinda Bencic, în sferturi a avut un joc foarte slab

Adversara sa, americanca Ann Li era slab cotată, iar victoria părea la îndemâna româncei. Problemele ei par a fi totuși de ordin mental. Ea a avut mai multe ieșiri nervoase și a nu reușit să se controleze. Scenele halucinante cu ea fac acum turul planetei.

La finalul meciului, Sorana Cîrstea a fost învinsă de Li cu 6-3, 6-1, într-un duel, pe care ar fi cazul să-l uite foarte repede și să-și ceară scuze antrenorului său, pe care l-a umilit în fața întregii lumi, conform voceabanilor.ro.

Sorana Cîrstea a șocat pe toată lumea în Australia

Sorana Cîrstea a jucat foarte slab împotriva americancei Ann Li. A greșit enorm, s-a enervat tot timpul și a țipat la antrenor, fără să țină cont că este filmată. La un moment dat, însă aceasta i-a cerut arbitrei de scaun să-i sancționeze antrenorul, care o sfătuiește greșit din tribună.

Taci din gură, taci, taci din gură!”, a țipat Sorana Cîrstea la antrenorul său. „Puteți să-i dați un avertisment? Vorbește nonstop! El e acolo, eu sunt aici. I-am zis de 10 ori să tacă”, a fost replica tenismenei apoi pentru arbitra de scaun.

„Vrei să-i dau un avertisment antrenorului tău?”, a răspun aceasta șocată. „Știu, dar spuneți-i să tacă! I-am spus de 10 ori, nu mai pot”, a continuat românca.

„Da, mărturisesc că aşa ceva nu am văzut, încă nu am văzut sau poate s-au mai întâmplat cazuri, dar eu nu am păţit, în anii de comentariu. Sorana i-a cerut arbitrei de scaun să-l avertizeze pe Adi, pe antrenorul ei, pentru că vorbeşte non-stop!”, a fost reacția lui Cristi Mândru, cel care comenta meciul pentru Digi Sport.