Toggle Menu
  1. Home/
  2. Justiție/

Fără precedent! Virgil Ianțu a făcut scandal în public – ce l-a deranjat pe cunoscutul prezentator

  1. Home/
  2. Justiție/

Virgil Ianţu, pe numele său real Virgil Gătăianţu, este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune. Acesta a cântat o perioadă în grupul de backing vocals al lui Ștefan Bănică Junior, dar a ajuns celebru în anul 2000 datorită emisiunilor difuzate de Prima Tv, Vrei să fii miliardar și Copiii spun lucruri trăznite.

Acesta  s-a născut pe data de 20 Februarie 1971, în Timişoara. A absolvit Colegiul Naţional de Artă „Ion Vidu”, urmând apoi Universitatea Naţională de Muzică Bucureşti pe care a absolvit-o în anul 1995. Virgil Ianţu şi-a început cariera cântând în Corul de Cameră Madrigal.  Deși este o prezență publică foarte discretă, vedeta de televiziune a fost nevoită să facă scandal public pentru a-și recupera o sumă de bani care i se cuveneau. Pentru că nu a mai avut de ales, el a deschis un proces la Tribunalul Bucureşti, pentru a recupera banii plătiţi unui dezvoltator imobiliar care a intrat în insolvenţă şi, în urmă cu doi ani, a fost obligat să îi achite vedetei penalităţi de până la 17.750 de euro.

“Admite în parte contestaţia formulată de creditorul (Virgi Ianţu -n.r.) la tabelul preliminar al debitoarei SC … SRL – în insolventa. Dispune in sarcina admnistratorului judiciar inscrierea in favoarea creditorului la masa credala a debitoarei SC … SRL – in insolventa, in echivalentul lei si a penalitatilor de 50 euro pe zi de intarziere, care se vor calcula incepand cu data de 20.07.2012 si pana la data de 1.02.2015, dar nu mai mult de suma de 17.750 euro”, au dispus magistraţii, potrivit spynews.ro.

Vezi și Rareș Bogdan, dat dispărut de la Realitatea! Ce decizie a luat jurnalistul

Vezi și Vă mai amintiți de călugărul de la Tanacu? Ce face astăzi și ce s-a ales de cei care l-au condamnat

Și Ludovic Orban, gata de un proces

Ludovic Orban a fost nevoit să se retragă din cursa pentru Primăria Capitalei, după ce DNA i-a deschis un dosar în care a fost achitat zilele trecute. Tocmai când președintele PNL părea că este mai puternic ca niciodată și că este gata de lupta cu PSD, iată că DNA îi mai face un cadou. Mai exact, îi mai deschide încă un dosar

Este vorba de cauza Transalpina3, în care cercetările au fost demarate la sesizarea Corpului de Control al premierului Victor Ponta. DNA-ul a cerut și a obținut la ICCJ infirmarea ordonanței de clasare și continuarea cercetărilor. Ceea ce înseamnă că Orban o ia de la capăt cu ceea ce tocmai terminase. Este foarte posibil să fie din nou trimis în judecată.

Simona Vecerdea/ Sursa foto: facebook