Fata lui Nuțu Cămătaru arată superb! Toată lumea este fascinată de frumusețea tinerei

Jmhhc2g9ZTFmZTlmNjFmYTk1YjExN2UwNGU5M2E0NzAzMjdmZDY=.thumb

Ies la iveală imagini de senzație cu fata unuia dintre cei mai de temut oameni din România. Este vorba despre fata lui Nuțu Cămătaru. Oana arată superb. Toată lumea a rămas fascinată de frumusețea tinerei.

Cum arată fata lui Nuțu Cămătaru

Fiica cea mare a lui Nuțu Cămătaru a surprins zeci de persoane. Totul s-a întâmplat la un eveniment privat. Este vorba despre petrecerea organizată de familia unui celebru fost fotbalist.

La finalul săptămânii trecute a fost petrecere mare în familia fostului stelist Marian Aliuţă. Acesta a participat la botezul nepoţelului său, fiul unuia dintre fraţi, iar invitaţii au fost unul și unul.

După ceremonia religioasă, au mers cu toţii la restaurant. Printre invitaţi s-au numărat mai multe vedete, precum şi fiica cea mare a lui Nuţu Cămătaru.

În momentul în care şi-a făcut apariţia Oana Balint, invitaţii au rămas uimiți iar bărbaţii surprinși de frumusețea fetei.

Prezenţa fiicei lu Nuţu Cămătaru nu a fost, însă, o surpriză. Aceasta a fost cununată de Marian Aliuţă şi nu putea lipsi de la un asemenea eveniment organizat de familia naşului.

Revista Presei