Fata lui Nuțu Cămătaru arată superb! Toată lumea este fascinată de frumusețea tinerei

Ies la iveală imagini de senzație cu fata unuia dintre cei mai de temut oameni din România. Este vorba despre fata lui Nuțu Cămătaru. Oana arată superb. Toată lumea a rămas fascinată de frumusețea tinerei.

Cum arată fata lui Nuțu Cămătaru

Fiica cea mare a lui Nuțu Cămătaru a surprins zeci de persoane. Totul s-a întâmplat la un eveniment privat. Este vorba despre petrecerea organizată de familia unui celebru fost fotbalist.

La finalul săptămânii trecute a fost petrecere mare în familia fostului stelist Marian Aliuţă. Acesta a participat la botezul nepoţelului său, fiul unuia dintre fraţi, iar invitaţii au fost unul și unul.

După ceremonia religioasă, au mers cu toţii la restaurant. Printre invitaţi s-au numărat mai multe vedete, precum şi fiica cea mare a lui Nuţu Cămătaru.

În momentul în care şi-a făcut apariţia Oana Balint, invitaţii au rămas uimiți iar bărbaţii surprinși de frumusețea fetei.

Prezenţa fiicei lu Nuţu Cămătaru nu a fost, însă, o surpriză. Aceasta a fost cununată de Marian Aliuţă şi nu putea lipsi de la un asemenea eveniment organizat de familia naşului.

Loading...

Revista Presei