Felix Baumgartner, anunț după cinci ani de relație. Ce reacție a avut Mihaela Rădulescu

Mihaela-Radulescu-si-felix-2

Felix Baumgartner, declarație uluitoare pentru Mihaela Rădulescu, după cinci ani de relație. Acesta a ținut să-i mulțumească pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună.

Acesta a surprins pe toată lumea cu un mesaj postat în această dimineață și mai multe fotografii. Astăzi, Mihaela și Felix împlinesc cinci an de relație.

“Happy 5th anniversary my love. Thank you for all these outstanding moments together. I love you #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #anniversary (n.r.: Aniversarea cu numărul 5 să fie una fericită, iubirea mea. Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună. Te iubesc #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #aniversare)”, a scris logodnicul vedetei pe contul lui de Instagram.

După mesajul emoționant, Mihaela a postat la story o fotografie cu ea și Felix Baumgartner, fotografie pe care a pus trei steluțe.

Cei doi sunt împreună de cinci ani. Mihaela și Felix s-au îndrăgostit după ce vedeta i-a luat un interviu. În trecut, artista a mai avut o relație cu Dani Oțil, vedeta Antenei 1. Acesta a suferit foarte mult în urma despărțirii.

Revista Presei