Femeia cu care Alex Ashraf a vrut să o înșele pe Oana Zăvoranu. Acesta a sunat-o imediat pe divă. Ce i-a spus

de: Ana Toma
26 mai 2021
Femeia cu care Alex Ashraf a vrut să o înșele pe Oana Zăvoranu. Acesta a sunat-o imediat pe divă. Ce i-a spus
Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au o relație de cuplu cum mulți și-ar dori, însă asta nu înseamnă că ispitele nu apar din când în când. Fiind prezent la un local de lux din zona Herăstrău, o blondă i-a atras atenția soțului Oanei Zăvoranu.

Deși tentația era una destul de mare, Alex Ashraf nu s-a grăbit, ba chiar a sunat-o pe Oana Zăvoranu. Ce a urmat, este ceva ce nu s-a mai întâmplat până acum în lumea mondenă.

Femeia care i-a atras atenția lui Alex Ashraf

Potrivit cancan.ro, soțul Oanei Zăvoranu a fost prezent la un local de lux din Capitală, alături de alte nume importante din showbiz-ul românesc. El a stat la masă alături de Bianca Drăgușanu, Alex Bodi, Horia și Elisabeta Vlădescu, iar printre ei se număra și o blondă tânără care i-a atras atenția acestului.

Deși Ashraf a încercat să discute cu ea, blondina nu a avut lochi pentru el, așa că a decis să o sune pe Oana Zăvoranu.

Cum s-a revanșat față de soția sa

Nu se știe dacă a avut neapărat legătură cu gestul făcut, însă Alex Ashraf a decis să își declare din nou dragostea în fața brunetei. El a vorbit cu Adrian Minune pentru a-i oferi Oanei Zăvoranu o frumoasă surpriză.

Gestul făcut de soțul actriței nu a trecut neobservat. Oana Zăvoranu a fost extrem de încântatăm în special pentru faptul că are încredere deplină în căsnicia sa.

Cei doi parteneri se iubesc reciproc, petrec foarte mult timp împreună și nu au nicio grijă. S-au căsătorit în 2017, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Deși discuția cu blondina din club a generat câteva semne de întrebare, Oana Zăvoranu ar fi depășit cu bine momentul, în special după ce Arash i-a făcut o astfel de surpriză.