Femeia de care Cătălin Măruță ar fi îndrăgostit. Aceasta este căsătorită. Nu este vorba despre Andra

19 apr. 2021
Femeia de care Cătălin Măruță ar fi îndrăgostit. Aceasta este căsătorită. Nu este vorba despre Andra
Cătălin Măruță. Foto: Facebook

Cătălin Măruță a dat lovitura nu doar în televiziune și pe Youtube, ci și pe Tik Tok. Toate filmulețele pe care acesta le postează strâng sute de mii de vizualizări și aprecieri. Însă cea care este cu adevărat senzațională și atrage atenția internauților este micuța Eva.

Extrem de talentată și dulce, fiecare apariție a ei într-un video este o garanție a succesului. Mai mult decât atât, Eva crează dependență și deja are o mare comunitate de fani în mediul online, care o urmăresc. Sinceritatea ei și inocența de copil cuceresc pe oricine o privește.

Micuța Eva îl pune pe Cătălin Măruță în dificultate

Într-unul din clipurile postate de Cătălin Măruță, Eva și fratele ei, David se aflau pe bancheta din spate a mașinii. La un moment dat, micuța a făcut o remarcă ușor jenantă pentru tatăl său. I-a spus că acesta este îndrăgostit de o altă femeie și că ea crede că el vrea să o pupe pe buze.

Amuzat, Cătălin Măruța i-a explicat că doamna la care face referire este într-adevăr foarte frumoasă, dar este căsătorită și are șase copii. Într-un alt clip amuzant, Eva spune că ea îi spun absolut tot mamei sale, Andra pentru că formează o familie și nu trebuie să existe secrete.

Eva nu are secrete față de Andra

Iar când Cătălin Măruță i-a spus că este foarte frumoasă și a întrebat-o în gluma dacă vrea să fie iubita lui, aceasta i-a spus pe un ton dezgustat că în niciun caz pentru că „tu o ai pe mami”.

Toate clipurile cu Eva se pot găsi pe contul de Tik Tok al lui Cătălin Măruță, pe Instagram sau Youtube. O mostră de dulceață mai jos.