Femeia din România care a născut de 20 de ori. Cum arată la 42 de ani

243622341q65

O femeie din România a șocat o lume întreagă. Aceasta a născut de 20 de ori și a devenit mama care a adus pe lume cei mai mulți copii din țara noastră.

Georgiana VăcaruDupă cazul Mariam, care a născut 44 de copii, femeia din Argeș a născut 20 de copii. Potrivit Realitatea de Argeș, primul copil l-a adus pe lume la vârsta de 19 ani. Acum, Georgianei Văcaru are 42 de ani, iar ultimul copil l-a născut chiar în primele zile ale anului 2020.

Femeia trăiește în comuna Stoeneşti, satul Coteneşti într-o casă cu opt camere, cu paturi suprapuse. Fiul cel mare al femeii are 23 de ani și are propria familie.

Georgiana a rămas însărcinată în fiecare an, în ultimele două decenii și nu pare să se oprească aici. Aceasta a mărturisit că dacă va rămâne din nou însărcinată va naște de câte ori va fi nevoie. Medicii spun că femeia este perfect sănătoasă pentru a naște încă o dată.

Dacă Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim, Dumnezeu ştie ce se va întâmpla”, a declarat Georgiana Văcaru.

Din ce trăiește familia?

Tatăl copiilor pleacă la muncă în străinătate pentru a aduce bani acasă. Totuși, alocația este principala sursă de venit a familiei.

Astăzi, președintele Klaus Iohannis a promulgat legea princare alocațiile copiilor se dublează. Astfel, copii vor primii:

-600 de lei pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani sau de până la 3 ani, în cazul copilului cu handicap;

-300 de lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani;

-600 de lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 18 ani, în cazul copilului cu handicap.

Revista Presei