Femeile celebre din viața lui Mihai Bendeac! Cu cine s-a iubit vedeta până la 37 de ani: Lista impresionantă care te va uimi

mihai bendeac

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai în vogă actori, oameni de cultură și televiziune din România. Pânăa la 37 de ani, Bendeac pare că le-a trăit pe toată.

I-a mers bine în carieră, dar nici în viața personală nu a dus-o prea rău. Nu de puține ori s-a speculat că fetele care au câștigat iUmor, acolo unde Mihai se află la masa juriului, ar fi avut o aventură cu acesta.

Iubitele din viața lui Mihai Bendeac

Niciodată nu a fost însă vorba despre ceva oficial, chiar dacă Mihai Bendeac nu a negat nicio dată cu vehemență astfel de aventuri. Totuși, actorul nu a dus lipsă de relații cu cele mai frumoase femei din România. Lista impresionantă te va uimi.

Bendeac a ales actoria, după ce a citit o carte despre Toma Caragiu. Și după roluile avute până acum se poate spune că nu a ales deloc rău. După absolvirea Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică, Mihai Bendeac a avut roluri importante în piese de teatru, dar și pe marile ecrane. Subiectul ”femei” este unul aparte însă pentru el.

Bendeac recunoaște că a fost îndrăgostit de o starletă porno, pe care a apreciat-o pentru dăruirea cu care se implică în munca sa. De asemenea, lui Bendeac îi plac femeile independente, inteligente, iar plafonarea nu este o opțiune. Actorul se poate mândri cu faptul că s-a iubit cu femei celebe precum Roxana Vancea, Mirela Zeta, Sore, Andreea Popescu sau Celia.

Mirela Zeta i-a fost parteneră timp de doi ani, în perioada facultăţii. Actorul spune că avut multe de învățat de la ea. S-a zvonit că Bendeac ar fi avut o elație și cu Loredana Marin, soția lui Bodo de la Proconsul.

A fost logodit de patru ori, deși nu a simțit că vrea să-și împartă viața cu cineva. De altfel, Bendeac spune că nu se vede locuind mai mult de cinci zile cu o femeie.

O relație incendiară și plină de umor a fost cea cu Sore, relație care a durat câteva luni. Pe atunci, artista făcea parte din trupa Crazy Win, iar Bendeac era la ”Mondenii”, de la Prima TV. Conform zvonurilor, despărțirea a avut loc după ce au apărut public poze deocheate cu Mihai Bendeac în prim-plan.

În 2011, Mihai Bendeac a avut o relație cu năbădăi, alături de Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei. A urmat apoi o poveste de dragoste cu Celia, care a recunoscut că și-ar dori un bărbat căre să-i fie mereu alături. Pentru că Bendeac nu corespundea din acest punct de vedere, cei doi au pus capăt relației prietenește.

De pe această faimoasă listă nu putea lipsi și una dintre cele mai frumoase femei din România, Roxana Vancea.

Revista Presei