Ferește-te de aceste zodii! Vei fi trădat când nu te aștepți. Un celebru numerolog a spus totul

de: Ana Toma
14 iul. 2020
Ferește-te de aceste zodii! Vei fi trădat când nu te aștepți. Un celebru numerolog a spus totul
Zodiac astrology. Zodiac signs with titles on color segments of four elements on the starry sky background. Vector illustration.

Mulți dintre noi punem accentul pe semnul zodiacal atunci când cunoaștem o persoană, iar de cele mai multe ori, zodia îți poate spune dacă aceasta este potrivită sau nu pentru tine.

Numerologul Mihai Voropchievici a făcut o listă cu unele dintre cele mai trădătoare zodii și modul în care acestea operează.

Potrivit acestuia, gemenii sunt pe primul loc. Aceștia trădează ca și cum ar respira, a spus numerologul la Antena 3.

Taurul este zodia care trădează atunci câdn confortul său material a fostr stricat. De asemenea, este o zodie foarte posesivă.

Leu pe de altă parte, trădează când nu mai este în centrul atenţiei, adică atunci când cei din jur încep  să-i submineze autoritatea, sau să-l eclipseze.

Mare atenție la fecioare

”Fecioara, să te ferească Dumnezeu de răzbunarea ei. E materialism mare în zodia asta. Fecioarele se trădează şi pe ele”, a spus numerologul.

Scorpionii sunt o altă zodie trădătoare. Pentru ei, acest lucru este o joacă, o plăcere, o nebunie. Sunt dependenţi. Scorpionul nu are prieteni și tot timpul are doar oameni de sacrificiu lângă el.