Fetița Andrei și a lui Măruță, vedetă pe internet! Imaginile care au făcut ravagii: Sute de mii de oameni le-au privit

Andra maruta copii

Are părinți faimoși, dar nici ea nu e departe. A devenit vedetă de la o vârstă fragedă. Este vorba despre fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță. Micuța Eva face ravagii pe internet. A ajuns vedetă deja. Sute de mii de oameni au privit un videoclip care a devenit viral.

Eva Măruță este deja o vedetă pe YouTube. Ultimul clip de pe canalul ei personal a strâns deja peste 100.000 de vizualizări. La doar 4 ani, micuța Eva se distrează alături de vedeta ProTV. Cătălin Măruță are o relație foarte apropiată de cei doi copii ai lui, iar videoclipul publicat pe canalul Evei ne demonstrează acest lucru.

Eva Măruță, vedetă pe Youtube

Eva Măruță este deja o vedetă, la numai 4 ani. Are propriul canal de Youtube, acolo unde are parte de sute de mii de urmăritori. La ultimul videoclip publicat pe canalul ei, 100.000 de oameni s-au uitat și s-au amuzat. Eva Măruță și tatăl ei s-au «contrazis» cu privire la câteva subiecte amuzante, însă ea nu și-a iertat tatăl sub nicio formă. L-a contrazis numaidecât atunci când a simțit că nu are dreptate.

Mezina familiei Măruță a dat dovadă de maturitate, atunci când tatăl i-a testat fidelitatea, spunându-i la un moment dat că Andra, mama ei, nu ar trebui să știe chiar tot. Eva i-a zis imediat că nu este de acord. «Noi avem o familie. Noi nu avem secrete», spune micuța, lucru care l-a emoționat foarte tare pe tatăl ei. Replicile au amuzat mii de oameni.

La un moment dat, Cătălin Măruță își tachinează fiica, spăunându-i că o tânără domnișoară i-a făcut cu mână și i-a cerut Evei să nu îi spună mamei sale despre acest aspect. Însă Eva a înțeles imediat că nu este bine ca într-o familie unită să se întâmple asemenea lucruri, și și-a certat tatăl.

De ziua de naștere a Evei, Andra i-a transmis un mesaj plin de emoție, pe rețelele de socializare. „De patru ani suntem patru! Îngerașul nostru cu cârlionți a venit să întregească echipa, să ne învețe pe toți că putem iubi mai mult! E o soră dulce pentru David și o scumpete de fiică pentru noi. La mulți ani, Eva!”, a scris Andra în mediul online.

Cătălin Măruţă a vorbit despre relaţia pe care o are cu Andra şi a dezvăluit care este secretul poveştii lor de iubire. ”Că ne potrivim, suntem foarte buni prieteni înainte de orice. Iubire înseamnă nu doar romantism, ci şi ajutor reciproc, respect, admiraţie. Adică eu mă uit la ea şi sunt mândru că sunt soţul ei, întelegi? Mă consider norocos. Cred că într-o relaţie fericită, e esenţial să simţi asta.”, a mărturisit el, în cadrul unui interviu pentru Avantaje.

Revista Presei