Fiica Andreei Esca are mari probleme în Marea Britanie! Mesajul vedetei Pro Tv pentru români

andreea esca alexia eram

Vedeta ProTV, Andreea Esca, face destăinuiri despre fiica ei! Alexia are mari probleme în Marea Britanie, acolo unde studiază fata vedetei celor de la ProTV.

Andreea Esca s-a decis să facă publice toate nemulțumirile. Absolvenții de liceu au luat cu asalt universitățile din străinătate în ultimii ani. Marea Britanie este de departe una dintre destinațiile preferate ale tinerilor, însă de care fiica Andreei Esca nu este mulțumită.

Problemele Alexiei

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, este pasionată de modă, vloggeriță și cântăreață, studentă la University for the Creative Arts, unde studiază comunicare în domeniul modei. Fiica Andreei Esca nu s-a integrat deloc în Marea Britanie, iar mama sa a făcut dezvăluirea în online.

„Toamnă. Back to school și pentru mine, care m-am dus cu Alexia la Londra să o reinstalez pentru noul an școlar. Aceleași discuții despre cum și-ar dori să existe școala la care merge ea în România, pentru că nu-i place în Anglia, unde nu sunt iubitul și prietenii ei, ‘lumea e rece și la fel și vremea, mâncarea proastă, distracția scumpă și străzile unsafe”, a notat Andreea Esca pe Alistmagazine.ro, care sugerează și că cel mai bine este în țara natală, dar care din păcate nu-ți oferă condițiile adecvate. Aceasta pare că face un apel către decidenții statului, care ar trebuie să genereze progres.

Alexia se iubește cu Mario Fresh

Alexia Eram se iubește cu celebrul cântăreț, Mario Fresh. Chiar dacă iubirea lor se consumă la distanță, aceasta nu este nicio problemă pentru ineditul cuplu. Cei doi tineri spun că relația merge foarte bine și speră ca perioada studenției să treacă cât mai rapid, pentru a fi împreună din nou, în România. „Sper să treacă cei doi ani cât mai repede. Un an a trecut, mai sunt doi. Masterul, vede ea ce face. Nu e o variantă să ne mutăm în străinătate. Ea ar vrea în România de acum”, a declarat puștiul pentru Viva.

Revista Presei