Fiica Andreei Esca dă din casă! Ce obicei enervant are mama sa

22 nov. 2019
Fiica Andreei Esca dă din casă! Ce obicei enervant are mama sa

Fiica Andreei Esca dă tot din casă. Alexia Eram are o relație foarte apropiată cu mama sa, dar uneori au și mici divergențe. Vedeta a dezvăluit care este obiceiul cu care prezentatoarea știrilor Pro TV o scoate din sărite. 

Alexia a mărturisit pentru Unica obiceiul enervant al Andreei. Se pare că știrista este foarte insistentă.

”Ești foarte insistentă în tot și nu te lași până nu se rezolvă.”, a spus fiica Andreei Esca.

Aceasta a dezvăluit și care este cel mai frumos lucru pe care l-a făcut mama sa pentru ea, dar și ce îi place cel mai mult la Andreea.

”Cel mai frumos lucru pe care l-ai făcut este faptul că mi-ai dat șansa la o educație foarte bună, că ai fost alături de mine și că m-ai susținut în tot ce am vrut să fac și că vii mereu cu o energie pozitivă.”, a mai spus Alexia.

Adolescentei îi place că mama sa este întotdeauna fericită și nu înțelege cum reușește.

La rândul ei, Andreea nu suportă atunci când iubita lui Mario își dă ochii peste cap: Când îți dai ochii peste cap, și-mi zici:  „Bine, bine…“.

Andreea și Alexia sunt despărțite de facultatea fetei. Adolescenta studiază în Marea Britanie.

„Toamnă. Back to school și pentru mine, care m-am dus cu Alexia la Londra să o reinstalez pentru noul an școlar. Aceleași discuții despre cum și-ar dori să existe școala la care merge ea în România, pentru că nu-i place în Anglia, unde nu sunt iubitul și prietenii ei, ‘lumea e rece și la fel și vremea, mâncarea proastă, distracția scumpă și străzile unsafe”, a notat Andreea.