Fiica Andreei Marin uimește. Ce vrea să facă la doar 13 ani. Mama ei nu aștepta la așa ceva din partea ei

andreea marin si fiica sa

Andreea Marin nu vorbește prea mult despre fiica ei, Ana Violeta Bănică. Vrea ca adolescența fetei să treacă departe de ochii presei, dar cu toate acestea a scos la iveală niște informații cu care a șocat mulți români. S-a aflat adevărul despre interesele Violetei și cu ce vrea să se ocupe pe viitor.

Cu toate că are 13 ani, Ana Violeta Bănică, este sigură în dorințele sale. A reușit să se înscrie la un curs de drept chiar la Harvard. Una din cele mai cunoscute și puternice universități din lume. Prezentatoarea de la TVR menționează că este uimită de alegerea ei, dar nu vrea să o încurce, pentru că o susține în tot ce o pasionează. Vrea ca fiica ei să aibă dreptul la diferite alegeri care vor schimba viața ei. Nu vrea să intervină în așa situații, întrucât știe cât de important este să răspunzi de cuvintele tale.

„Nu cred, chiar ieri mi-a spus ca s-a înscris la un curs Harvard pe drept și că și-ar dori sa fie avocat, dar e încă tânără, mai are timp sa se răzgândească, cine știe? Mama o sprijină orice ar simți ca o pasionează.”

Ana Violeta Bănică are mari planuri de viitor

Fiica Andreei Marin încă este destul de tânără și e posibil să-și schimbe părerea de multe ori. Dar poate să o facă, pentru că trebuie mai întâi să încerci ceva și după să ajungi la o concluzie stabilă. Fanii prezentatoarei TV, nu obosesc să scrie cât de tare îi seamănă și menționează că i-a moștenit frumusețea și eleganța.

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. au adus pe lume acest copil, și i-au dat un nume extrem de frumos – Ana Violeta Bănică. Este singura fiică a cuplului care a început în anul 2006. Cei doi au fost împreună timp de 7 ani, dar căsnicia lor a luat sfârși în urma mai multor neînțelegeri.

Moderatoarea recunoaște că îi seamănă foarte mult și se poate regăsi în chipul ei. Mai adaugă că își amintește de Andreea Marin din tinerețe, gata la noi încercări, curajoasă, deșteaptă și cu simțul umorului.

„Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă mult, foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri.”

Revista Presei