Fiica lui Liviu Dragnea, îndrăgostită nebunește! Cu ce vedetă a fost văzută în România

alexandra dragnea

Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea s-a mutat în Statele Unite ale Americii, în Los Angeles, în urmă cu câțiva ani. Aceasta s-a îndrăgostit nebunește de Alex Mațaev, cel care în anul 2013 ajungea până în finala X-Factor, unde a fost învins de Florin Ristei. Moldoveanul a reușit să-i sucească mințile mezinei celui mai puternic din România la momentul respectiv, iar aceasta a fost dispusă la orice compromis pentru a-i face pe plac.

Cântărețul a vrut să-și dezvolte talentul muzical și să se lanseze pe piața americană, astfel că a convins-o pe Alexandra să meargă împreună cu el în Los Angeles. Cei doi sunt împreună de șase ani deja și sunt în continuare nedespărțiți. Recent, tânăra de 24 de ani a fost văzută în București alături de Alex, urcând în mașina lor. Paparazzi Spynews au surprins momentul.

Alexandra a finalizat studiile la Facultatea de Litere, dar nu se știe cu ce se ocupă ea în SUA. Posibil modeling, ținând cont că este pasionată de fashion. Probabil aceasta își va vizita și tatăl în închisoare. Acesta a fost încarcerat la sfârșitul lunii mai, chiar la o zi după ce PSD a pierdut alegerile europarlamentare, obținând un scor neașteptat, 23%.

Ce face Bombonica Prodana

Fosta soție a lui Liviu Dragnea a urmat calea spiritualității și deși a fost foarte afectată de bărbatul căruia i-a fost alături și la mine și la greu, acum este foarte bine. Ea a devenit maestru în Theta Healing și duce o viață echilibrată.

Irina Tănase, cea care urma să-i devină soție lui Liviu Dragnea, a finalizat și ea cursuri de mediator și și-a deschis un cabinet. Aceasta continuă să aibă o relație cu fostul președinte al PSD, dar rămâne de văzut cât timp va mai dura. Irina este cu doar doi ani mai mare decât fiica iubitului său.

Revista Presei