Final de drum la Kanal D! Vedeta care a fost eliminată din competiția Survivor. Nu se aștepta

Faimoșii au pierdut pentru a doua oară consecutiv duelul pentru imunitate și astfel au ajuns din nou la eliminare. Războinicii au dovedit că sunt mai puternici ca niciodată și au revenit puternic în competiție, după ce anterior pierduseră două jocuri.

Echipa vedetelor s-a destabilizat și mai mult după cele trei nominalizări și după mai multe conflicte, au pierdut din nou sâmbătă în fața adversarilor, cu 10-5, după ce ultimele dueluri fuseseră foarte strânse. Elena a fost singura care a adus două puncte și este punctul forte al echipei roșii.

Paradoxal, ea a fost nominalizată de aproape toți colegii să plece, ceea ce ar spori și mai multe șansele Războinicilor de a câștiga fiecare concurs.

Elena Ionescu, Lino Golden și Ruby au fost cei trei propuși pentru eliminare, iar publicul a decis să o elimine pe Ruby. Artista nu se aștepta deloc la această decizie și spera ca fanii ei să se mobilizeze și să-l salveze, dar iată că performanțele ei sportive nu au ajutat-o să rămână la Survivor. Cezar Juratoni a fost cel care a propus-o să plece.

În urmă cu o săptămână Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu a părăsit competiția. Aceasta a fost aspru criticată pe rețelele de socializare pentru atitudinea pentru care a avut-o, dar și pentru performanțele sportive foarte slabe.

Loading...

Revista Presei