Final de drum pentru Liviu Vârciu și Anda Călin. Mărturisiri dureroase: ”A mai încercat să mai aibă niște scăpări”

13 sept. 2021
Final de drum pentru Liviu Vârciu și Anda Călin. Mărturisiri dureroase: ”A mai încercat să mai aibă niște scăpări”
Liviu Vârciu și Anda Călin

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit la un momendat și toată lumea credea că acela este finalul drumului parcurs împreună. Mai mult de atât, aceasta povestește că cei doi au avut probleme mari, dar care au fost benefice pentru ce au acum.

Anda Călin a mărturisit recent că la începutul relației, Liviu Vârciu a încecat să mai aibă niște scăpări, însă datorită ei, ele nu au mai ajuns la final. Ea povestește că nu poate fi mințită și că nu acceptă variante de mijloc. În final însă, artistul s-ar fi potolit, povestește Anda.

Liviu Vârciu a înșelat-o pe Anda Călin?

”Pe mine nu prea ai cum să mă minți, nu prea ai cum să mă prostești, la mine ori e albă ori e neagră, nu există variantă de mijloc în problemele acestea. La începutul relației a mai încercat să mai aibă niște scăpări, pe care nu le-a dus la bun sfârșit, pentru că nu a mai apucat.

Nu știu dacă le-ar fi dus, el spune că nu, dar să nu băgăm mâna în foc nici pentru noi, dar păi pentru alții, și a văzut cum stă treaba cu mine, că mă cam prind de lucruri și nu prea poate face nimic și s-a potolit!”, a povestit ea.

Momentul despărțirii

Cât despre despărțirea dintre ei, Anda Călin mărturisește că a fost o cumpănă care în final i-a echilibrat. Cei doi nu se mai ceartă atât de mult ca înainte și au grijă să rămână împreună.

Mai mult de atât, iubita lui Vârciu susține că relația lor este într-adevăr una agitată, dar frumoasă, care în unele cazuri oscilează de la ”agonie la extaz”.

”Cea mai mare cumpănă a noastră a fost când ne-am despărțit! Și eu zic că a fost o cumpănă binevenită în relația noastră pentru că ne-a echilibrat mai mult că și familie, ne-a făcut să înțelegem mai multe lucruri, ne-a făcut să ne dăm seama că ne certăm din lucruri care nu contau și pe care nu le comunicăm cum ar fi trebuit într-o relație și ne-a ajutat să fim închegați, să spun așa!”, a mai mărturisit Anda Călin.