Fiul lui Cristi Borcea câștigă un salariu astronomic. Patrick Borcea nu are nici măcar bacul. Cum arată tânărul de 23 de ani acum

de: Ana Toma
30 mai 2021
Fiul lui Cristi Borcea câștigă un salariu astronomic. Patrick Borcea nu are nici măcar bacul. Cum arată tânărul de 23 de ani acum

Patrick Borcea, fiul cel mare a lui Cristi Borcea a fost surprins într-o ipostază inedită, lucru care a trezit suspiciuni legate de ocupația acestuia. Cu alte cuvinte, paparazzi l-au surprins intrând dintr-o casă de pariuri.

Fiul lui Cristi Borcea a fost surprins de impact.ro întrând într-o casă de pariuri care se afla chiar în apropierea biroului tatălui său. Chiar dacă nu are studii superioare, se pare că din punct de vedere financiar, Patrick Borcea o duce chiar bine, scrie voceabanilor.ro.

Câți bani are Patrick Borcea

Patrick Borcea și-a deschis o firmă în urmă cu câțiva ani care produce destul de bine. Este vorba despre ”Agricola East Way Distribution SRL”, care a înregistrat un profit de 250 de mii de euro profit, conform datelor de la Registrul Comerțului.

Mai mult de atât, tânărul conduce și un bolid de lux în valoare de aproximativ 100.000 de euro, semn că nu are niciun fel de problemă pe plan financiar, deci probabil doar are o pasiune pentru casele de pariuri. 

Patrick Borcea, fiul lui Cristi Borcea

Ce studii are Patrick Borcea

Fiul lui Cristi Borcea nu a excelenat la capitolul învățătură. Tânărul nu a luat examenul de Bacalaureat din mai multe motive. Fie l-a picat, fie nu a mai apucat să îl susțină.

În urmă cu un an, Patrick Borcea s-a înscris, fiind hotărât să își ia diploma, însă și-a rupt mâna la fotbal și nu a mai reușit să se prezinte la evaluare. Probele trebuia să le susțină la un liceu din comuna Cetate, acolo unde sunt și afacerile sale, scrie impact.ro.

Cristi Borcea vrea să scrie o autobiografie

Patrick Borcea este cel mai mare fiu al afaceristului. Cristi Borcea are în total nouă copii, cu patru femei, Valentina Pelinel fiind ultima iubire a acestuia, alături de care are trei copii.

Milionarul mărturisea recent că își dorește să se scrie o carte autobiografică, în condițiile în care viața pe care a trăit-o poate fi considerată în adevărat fenomen.

Patru din cei nouă copii au fost făcuți în perioada în care afaceristul se afla în închisoare, acesta mărturisind că procesul creator s-a întâmplat de fiecare dată când a mers în permisie acasă și nu în camera prenupțială.