Fiul lui Gheorghe Dincă a violat o fată pe un câmp! Cum a reacționat monstrul din Caracal este șocant

13 sept. 2019
Fiul lui Gheorghe Dincă a violat o fată pe un câmp! Cum a reacționat monstrul din Caracal este șocant

Familia Dincă pare familia groazei. Dezvăluiri cutremurătoare despre fiecare membru în parte apar în fiecare zi și ne oripilează și ne înspăimântă totodată. Dar cel mai grav este că autoritățile române au fost complice la toate aceste atrocități.

Fiica, Daniela a rămas cu o avere impresionantă, după ce concubinul ei bogat, a murit subit. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat exact cu Giorgio Albiero și cum i-au rămas toți banii celei pe care o angajase să aibă grijă de sora lui mai în vârstă, până la urmă.

Dan, fiul cel mare al lui Gheorghe Dincă, a fost implicat într-un caz de viol în grup, în urmă cu câțiva ani, înainte să plece în Italia. El şi mai mulţi bărbaţi au dus o fată pe un câmp şi au batjocorit-o.

Confirmarea apropiaților

Unul dintre apropiaţii lui Gheorghe Dincă a confirmat această informaţie. „A fost mai demult povestea asta cu violul. Fiu-său a violat o fată, dar a scăpat. Nu ştiu cum, ce pile avea taică-său. Că nu ne spunea. Ne zicea să ne vedem de treabă. El l-a scăpat pe Dan atunci. Era disperat să rezolve problema”, a spus Victor Mieilă.

Asta înseamnă că Gheorghe Dincă avea cunoștințe și relații solide cu oameni care lucrează în instituțiile de forță ale statului, aceleași instituții care i-au permis să ucidă ani întregi. Elena, soția monstrului din Caracal este și ea anchetată pentru complicitate la crimă.