Toggle Menu
  1. Home/
  2. Justiție/

Flavia de la “Neatza cu Răzvan și Dani”, dată în judecată de o femeie! De ce este acuzată

  1. Home/
  2. Justiție/

Flavia Mihășan a trecut prin momente grele după ce s-a despărțit de craiul de Dorobanți, Codin Maticiuc. A fost surprinsă de mai multe ori tristă și îngândurată, dar acum are un motiv de bucurie. Și asta pentru că a scăpat de un proces, care-i consuma multă energie și care datează de aproximativ doi ani de zile.

Frumoasa asistentă TV a fost implicată  într-un accident de circulație în care o altă femeie a fost rănită, înregistrându-se și pagube materiale. Nu s-a știut până acum de evenimentul rutier  O clipă de neatenție a dus atunci la vătămarea corporală a altei participante la trafic și la avarierea ambelor mașini, iar ancheta Poliției Rutiere a stabilit că vina ar aparține Flaviei Mihășan, dezvăluie cancan.ro.

Acest eveniment deloc plăcut i-a adus și un proces. Victima accidentului a dat-o în judecată pe vedetă, alături de firma de asigurări cu care încheiase Flavia polița RCA. Recent, magistrații Judecătoriei Sectorului 2 au soluționat dosarul, în favoarea Flaviei. Judecătorii au respins pretențiile victimei îndreptate împotriva Flaviei, urmând ca daunele să fie suportate, așa cum era firesc, de compania unde era asigurată. Mai mult, reclamanta trebuie să-i plătească Flaviei și cheltuielile cu avocatul în valoare de 2.600 de lei. Decizia Judecătoriei Sectorului 2 nu este, însă, definitivă și, cel mai probabil, va fi contestată.

Așa că a scăpat de stres doar pentru moment. Dar poate Giani Kiriță va ieși de la Exalton și o va consola mai mult. Acesta a dezvăluit într-o emisiune recentă că este îndrăgostit de mai bine de doi ani de o vedetă Antena 1. Nu a fost deloc greu să se afle la ce femeie se referea fotbalistul. Flavia este și cea mai bună prietenă a lui Valentin – Bruce, iar acesta ar putea încerca să o apropie de colegul lui din echipa Faimoșilor.

Poate te interesează și…

Ana, ultima câștigătoare a lui Smiley de la Vocea României, rupe tăcerea! Cum s-a comportat cântărețul cu ea după finalizarea concursului

Lovitură uriașă pentru Exalton! Vladimir Drăghia intră de miercuri, 4 aprilie la Ferma Vedetelor de pe Pro Tv

Reputat medic american a vindecat bolnavi în fază terminală fără medicamente! Experimentul de care vorbește o lume întreagă

Cristina Mihai/ Sursa foto: facebook