Florin Călinescu dezvăluie totul! De ce i s-a făcut rău la Românii au talent

Florin Călinescu a avut, recent, nevoie de îngrijiri medicale. Actorul s-a simțit rău în timpul emisiunii Românii au talent. A fost nevoie de intervenția medicilor.

A fost o farsă!

Acum, actorul dezvăluie ce i s-a întâmplat. Se pare că totul a fost o farsă. Călinescu a povestit cum i-a venit ideea de a se preface că a leșinat.

„Regizorul cu care colaborez în cască, îmi zice <Mă, ceilalți colegi sunt familiști, sunt principiali, emit tot felul de teorii din astea filosofico-morale-educative. De la tine aștept să fii oleacă mai decoltat>.

Efectiv, când a venit doamna aceea super performantă în dansul ei din buric și chiar și arăta interesant, mi-a venit ideea să simulez o criză de rău. Și-am zis <Doamneeee>, cum fac toți bărbații când văd o bunăciune”, a povestit Florin Călinescu pentru Evz.

„Și atunci am zis <Bă, fii atent, simulez o criză de leșin> și m-am lăsat așa, pe-o parte. Au venit fetele de la echipajul de prim ajutor, repede, mi-au luat tensiunea. Și alea s-au albit la față. Și eu ziceam <Gata, ce mai stați?> Zice <Aveți 19 cu 12.> <Bă, stați puțin, că până aicea a fost glumă.> <Atât aveți. Aveți vâjâilei, aveți..> <Nu, n-am nimic.> Și-am văzut aparatul. După aia, în pauză, mi-am mai luat o dată tensiunea. Era pe acolo. 16 cu 17.”, a mai spus actorul.

Ce au spus medicii?

Medici au luat-o în serios și l-au sfătuit să o ia mai ușor pentru a evita neplăceri.

„Asta oricum a fost înregistrare. Treaba s-a petrecut în octombrie, anul trecut. M-am dus la doctor și mi-au zis: <Din punct de vedere al meseriei noastre de cardiologi, nu vă putem declara bolnav, sub o formă sau alta. Aveți o fire care vă autosugestionați>. Probabil îmi creez stări (prin prisma meseriei, n.e.).

Trebuie și aici să ai grijă. Că poți, într-un acces de ăsta de sinceritate, să faci un AVC sau un infarct. Inima încă e împărțită corect. Am apartament cu patru camere OK. Încă e în bună-stare.”

Revista Presei