Florin Călinescu rupe tăcerea! A spus totul despre Andra. Ce se întâmplă între ei

florin-calinescu-465×215

Florin Călinescu a rupt tăcerea și a vorbit despre colegii să de la Românii au Talent. Actorul a spus ce crede despre Andra, dar și despre Andi și Mihai Petre.

La TV cei patru par că se înțeleg de minune, dar care este, de fapt, adevărul? Cum se comportă cei trei cavaleri cu Andra, fiind singura femeie din echipă?

Florin Călinescu nu o menajează

Acesta spune că femeile sunt la același nivel ca al bărbaților și nu este nevoie să o menajeze pe Andra.

„Nu cred că mai e cazul, femeile au obținut egalitatea, sexismul nu mai e la locul lui. Este o persoană între trei bărbați, iar chestiunea asta nu se mai aplică. În afară de a o lăsa să treacă înainte sau de a-i deschide o ușă, nu cred că mai este cazul”, a povestit Florin Călinescu pentru Viva.ro.

Cu ceilalți, totul se rezumă la glume.

Florin Călinescu a povestit că toate contrele din ei sunt la nivel de glume, la fel şi cu ceilalţi membri din juriul emisiunii „Românii au talent”.

Nu există contre în echipă

Călinescu spune că nu au existat neînțelegeri între ei.

„Eu nu aș putea avea contre cu Mihai Petre. La greutatea mea, el nu s-ar mai ridica, nu poți avea contre ca în box. Sunt lucruri inerente, și cu Andi, și cu Andra, dar e ca în fotbal – mai strigă unul la altul: „De ce nu mi-ai dat o pasă?. E o chestiune iscată din adrenalină, dar nu sunt lucruri iscate din profunzime”, a mai adăugat Florin Călinescu pentru sursa citată.

Revista Presei