Florin Piersic, dezvăluiri senzaționale despre relația de dragoste cu Angela Similea: Era cel mai mare trofeu

florin-piersic-slabit-pe-scena-31807

Florin Piersic și Angela Similea au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri de pe scena românească, însă puțini știu că cei doi au avut parte de o idilă și în spatele ușilor închise.

În anii ’80, Florin Piersic și Angela Similea erau două dintre cele mai mari staruri autohtone, iar colaborările dintre cei doi umplea până la refuz sălile de spectacol din România.

În urmă cu câțiva ani, îndrăgitul actor recunoștea în sfârșit relația pe care a avut-o cu Angela Similea.

Florin Piersic, dezvăluiri senzaționale despre relația de dragoste cu Angela Similea: Era cel mai mare trofeu

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari şi era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă şi dorită de toţi. Era cel mai mare trofeu, cum ar fi Angelina Jolie acum. La început ne şicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai şi pipăiam, până ne-am cuplat de tot. A fost o ”lipitură” în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere“, dezvăluia Florin Piersic pentru wowbiz.ro.

Actorul recunoștea însă că sentimentele pentru Angela Similea nu au fost destul de puternice încât să se despartă de soția sa, Anna Szeles. De asemenea, în acea perioadă și Angela Similea era căsătorită cu olandezul Jan Hilgen.

„Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soţia mea de atunci, Anna Szeleş. Eu am iubit-o pe Angela şi am avut unele momente în care am simţit că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine“, mai spunea Florin Piersic, potrivit adevarul.ro.

Revista Presei