Florin Ristei s-a făcut grav de râs! Motivul real pentru care nu mai apare la Antena 1

11 sept. 2021
Florin Ristei s-a făcut grav de râs! Motivul real pentru care nu mai apare la Antena 1
Florin Ristei și Naomi Hedman

Florin Ristei este un mare susținător al lui Vlad Voiculescu și al USR-PLUS. Acesta și-a exprimat nu o dată opiniile politice pe rețelele de socializare, iar de aproape zece zile acesta nu a mai apărut la Antena 1. Fanii au fost îngrijorați că a fost dat afară.

În realitate, acesta s-a infectat cu coronavirus pentru că se pare că a ales să nu se vaccineze, deși la televizor susținea contrariul. Ceea ce este șocant ținând cont că idolul lui, Vlad Voiculescu a fost ministru al Sănătății și acesta ar fi trebuit să convingă oamenii să se vaccineze.

Danemarca și-a vaccinat 80% din populație și a renunțat oficial la toate restricțiile. România se află cam pe ultimele locuri în lume la acest capitol, cu puțin peste 25% populație imunizată. Știm și de ce. Interesant este că Ristei vorbește des despre educația precară a românilor și despre analfabeții funcțional.

Dar iată că și el face parte dintre cei 75% care nu s-au vaccinat. Sau cel puțin așa arată primele informații. Un lucru este cert, Florin Ristei a lipsit de la Antena 1 pentru că a avut coroanvirus, o formă ușoară din câte spune el.

Când minte Florin Ristei?

Așadar Florin Ristei s-a făcut de râs și a arătat că este dual. Una vrea să arate prin postările și pozițiile sale și se pare că… nici măcar el nu-și respectă propriile sfaturi.

„Că tot erați curioși de ce nu am mai apărut la ”Neața cu Răzvan și Dani”, de ce nu am mai apărut, dacă m-au dat afară…Sunt bine, mă întorc săptămâna viitoare. Am agățat un pic de COVID de câteva zile, de vreo nouă. Sunt bine” , a declarat Florin Ristei pe rețelele de socializare.

În urmă cu ceva timp, într-o discuție la Neața, Gabriel Cotabiță era uluit de cei care nu se vaccinează. Iar Florin Ristei îl aproba.

„Eu când am auzit că lumea încă nu e convinsă (n.r. – să facă vaccinul anti-COVID)… nu pot să cred așa ceva! Cum să nu te vaccinezi? Păi țin minte că atunci, la început, italienii urlau și toată lumea aștepta cu disperare acest vaccin și acum …?

Am trecut și eu pe acolo (n.r. – a avut COVID-19), m-am și vaccinat. Am trecut cu bine și mi s-a îmbunătățit și vederea după vaccin. De Paște mă întâlnesc cu prietenii mei și cu fetele mele.

Am descoperit încă o dată ca am foarte mulți prieteni, ceea ce mă bucură. O să vezi și tu când o să ajungi la vârsta mea și o să te uiți în spate. Contează să ai pe cine să contezi, că familia e sigur alături de tine, dar să știi că ai mâna aia de oameni cu tine…”, a spus Gabi Cotabiță la Neatza cu Răzvan și Dani.